مواد اولیه :
*سینه*مرغ یک عدد
*قارچ ۵۰۰ گرم
*فلفل دلمه*ای پنج عدد
*لیمو تازه سه عدد
*زنجبیل تازه رنده شده یک قاشق چایخوری
*روغن زیتون دو قاشق سوپخوری
*پنیر موزارلا ۱۵۰ گرم
*نمک و فلفل سیاه نیم*کوب به میزان لازم

طرز تهیه:
ابتدا سر فلفل دلمه*ای*ها را جدا کرده و درون آنها را کاملا خالی می*کنیم. سینه*مرغ را خلال کرده با نمک، فلفل، آب*لیمو، روغن زیتون و زنجبیل مخلوط کرده و در ظرفی می*گذاریم تا مرغ مزه*دار شود. قارچ*ها را پس از شستشو ورقه*ای خرد کرده با کمی آب*لیمو مخلوط می*کنیم و روی حرارت زیاد تفت می*دهیم. سپس مرغ*های مزه*دار شده را جداگانه درون یک تابه کمی تفت می*دهیم (مرغ*ها نیازی به پختن یا سرخ شدن بیش از حد ندارند). در این مرحله مرغ را داخل فلفل دلمه*ای به شکل حلقه قرار داده و قسمت میانی آن را با قارچ پر می*کنیم. مقداری پنیر روی آن ریخته و مجددا کار را ادامه می*دهیم تا فلفل دلمه*ای از مواد پر شود. سپس در فلفل*ها را روی آن قرار داده در ظرف مخصوص فر چیده، یک پیمانه آب داخل ظرف می*ریزیم و در طبقه وسط فری که از قبل با حرارت ۲۰۰درجه سانتی*گراد گرم شده است به مدت یک ساعت قرار می*دهیم.
پس از گذشت ۳۰ دقیقه دلمه*ها را تست کرده و در صورت نیاز مقدار دیگری آب به آن می*افزاییم و زمانی که آب آن کاملا تمام شد و پنیر داخل دلمه آب شد آن را از فر خارج می*کنیم. دلمه*های آماده شده را می*توانیم با چاقو از وسط دو نیم کرده یا این*که به شکل کامل سرو کنیم.