مواد لازم
تخم مرغ 2 عدد
روغن مایع نصف لیوان
شیر نصف لیوان

پودر شکر 1 لیوان
پسته آسیاب شده 300 گرم
آرد ۲ لیوان
پکینگ پودر 1 بسته
چیپس شکلاتی 4 قاشق
نمک به مقدار لازم
سس شکلاتی



طرز تهیه
تخم مرغ، شکر و نمک را با همزن مخلوط می کنیم سپس 200 گرم پسته،روغن مایع،شیر،آرد و پکینگ پودر را اضافه کرده و هم میزنیم .
چیپس شکلاتی را اضافه کرده به آرامی هم میزینم و بعد ظرف مخصوص طبخ کیک را چرب کرده خمیر را داخل ظرف ریخته و در فر با حرارت 175 درجه به مدت 30 دقیقه طبخ می نماییم.بعد از طبخ کیک پسته ای نیم گرم که شد سس شکلات را روی آن ریخته و سطح کیک را پودر پسته می پاشیم و بعد سرد از شدن برش میزنیم .