کانال تلگرام فال و طالع بینی

در تمام بخش ها مدیر فعال ( با سابقه فعالیت در انجمن های دیگر ) می پذیریم ، با ما تماس بگیرید. انجمن پیچک

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: تشخیص رسیده بودن هندوانه، طالبی و خربزه

  1. #1
    کاربر سایت

    آخرین بازدید
    یکشنبه ۰۷ آبان ۹۱ [ ۱۶:۵۹]
    محل سکونت
    گرگان
    نوشته ها
    25
    امتیاز
    464
    سطح
    1
    Points: 464, Level: 1
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 4.0%
    دستاوردها:
    Three Friends250 Experience Points3 months registered
    سپاس ها
    16
    سپاس شده 30 در 21 پست

    تشخیص رسیده بودن هندوانه، طالبی و خربزه

    اگر در گرمای تابستان و حین عرق*ریزی و عطش به خوردنی*ایدلچسب فکر کرده باشید، احتمالا مواقعی را به یاد خواهید آورد که هوس خوردن هندوانه،طالبی، یا خربزه*ای شیرین و خنک گوشه*ای از ذهنتان پرکشیده است، البته در ماه رمضانهم زینت بخشیدن هر سفره افطاری با این سه میوه خوشمزه فصل تابستان، خالی از لطفنیست.

    اما برای چگونگی تشخیص رسیده بودن این میوه ها، لطفا راهنمای درج شدهدر ادامه را بخوانید تا پس از عملی کردن چنان هوس و آرزویی، حالتان از هدر رفتن پولو خرید محصولی پوک و بی*مزه گرفته نشود!

    -
    تشخیص هندوانهرسیده:

    پوستی نازک، صاف و براق دارد.

    اگر بین دو دست، نزدیک گوشتانبگیرید و اندکی فشار دهید، صدای قرچ*مانندی حاکی از ترک برداشتن محتویاتش خواهدداشت (به این روش هم خیلی اطمینان نکنید چون ممکن است نشانه پوکی آنباشد!).

    با کف دست یا پشت ناخن انگشتتان، به آن ضربات کوتاه و متوالی بزنید. در صورتی که صدای بم، آهسته و طبل*مانندی مثل تاپ*تاپ داد، رسیده است و در صورتی کهصدایی زیر و بلند مثل تق*تق داشت، زمان چیدن یا خوردن آن نرسیده است.

    بهقسمتی که هندوانه از بوته جدا شده نگاه کنید؛ اگر هنوز مقداری از ساقه به آنچسبیده، احتمال شیرین بودنش اندک است، چون هنوز نارس و کال به بازار آمده، اما اگرساقه کاملا از هندوانه جدا شده و تورفتگی ایجاد کرده، به*دلیل رسیدگی، آسان*تر چیدهو جدا شده، بنابراین شیرین*تر است. هر قدر ترک*های ریز در این قسمت بیشتر باشد،هندوانه شیرین*تری انتخاب کرده*اید.

    -
    تشخیص طالبی رسیده:

    پوستی زبردارد.

    اگر آن را از نزدیک بو کنید، عطر خوبی دارد و بوی خوشایندیمی*دهد.

    سر طالبی، آنجا که شبیه دکمه به نظر می*رسد، اندکی نرم*تر است (مواظب باشید همه قسمت*ها نرم نباشد چون در این صورت احتمالا از رسیدگی هم گذشته ودر حال ترشیدن است).یا رنگی زرد و فقط اندکی متمایل به سبزدارد؛ یا زردی آن کمرنگ و کرم*مانند است. خطوط آن سبز کمرنگ است (خطوط سبز با تیرگی بیشتر،معمولا نشانه ماندگی محصول در مغازه است).

    -
    تشخیص خربزهرسیده:

    برعکس طالبی، هیچ قسمت آن نرم نیست (هرقدر نرم*تر باشد نشانه اسیدیشدن بیشتر یا قرار داشتن در آستانه ترشیدگی است)

    همانند هندوانه، ساقه یاریشه آن، هنگام برداشت براحتی از خربزه جدا شده و برآمدگی اندکی دارد یا حتیفرورفتگی ایجاد کرده است.

    همانند طالبی، پوستی زبر و زرددارد.

    راه*های طولی آن به رنگ سبز کمرنگ است.

    سراغ خربزه*های نوبرنروید! چون معمولا بی*مزه*اند. خربزه شیرین حدود یک ماه بعد از نوبرانه به بازارمی*آید
    .

  2. کاربر روبرو از پست مفید فریبرز سپاس کرده است .

    دنیای خاموش من (شنبه ۱۴ مرداد ۹۱)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •