کانال تلگرام فال و طالع بینی

در تمام بخش ها مدیر فعال ( با سابقه فعالیت در انجمن های دیگر ) می پذیریم ، با ما تماس بگیرید. انجمن پیچک

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: طرز تهیه خورش گوجه سبز

  1. #1
    مدیر سایت

    آخرین بازدید
    دوشنبه ۲۴ آبان ۹۵ [ ۱۲:۴۸]
    محل سکونت
    Faye Alsmavat and earth
    نوشته ها
    2,286
    امتیاز
    86,338
    سطح
    1
    Points: 86,338, Level: 1
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Created Blog entryTagger First ClassYour first GroupThree FriendsCreated Album pictures
    نوشته های وبلاگ
    1126
    سپاس ها
    487
    سپاس شده 2,944 در 1,278 پست
    حالت من
    Shad

    طرز تهیه خورش گوجه سبز

    ● مواد لازم:
    ▪ گوشت خورشی ۵۰۰گرم
    ▪ نعنا و جعفری یک کیلو
    ▪ گوجه سبز نیم کیلو
    ▪ پیاز درشت یک عدد
    ▪ روغن مایع ۱۵۰ میلی لیتر
    ● طرز تهیه:
    گوشت را خرد کرده و بشویید و پیاز را به صورت خلالی خرد کنید. در یک قابلمه مناسب ۲ قاشق روغن بریزید و داغ کنید. پیاز را در روغن سرخ کنید تا طلایی شود.
    گوشت را اضافه کنید و تفت دهید. ۳ تا ۴ لیوان آب افزوده، خورش را روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار داده، صبر کنید تا گوشت، خوب نیم پز شود.
    نعنا و جعفری را با باقیمانده روغن سرخ کنید و پس از نیم پز شدن گوشت به خورش اضافه کنید. دقت کنید اگر نعنا و جعفری را از همان ابتدا به خورش اضافه کنید کمی تلخ می شود.
    گوجه سبزها را نیز شسته و به خورش اضافه کنید. صبر کنید تا خورش کم کم پخته شود و کاملا جا بیفتد. اگر گوجه ها به اندازه کافی ترش نباشند می توانید یک قاشق سوپ خوری آبلیمو به خورش بیفزایید.
    اگر خورش گوجه سبز را دوست دارید راه هایی وجود دارد که این خورش را در فصول دیگر سال نیز که گوجه سبز نیست تهیه کنید.
    یکی از این روش ها فریزکردن گوجه سبز و نگهداری از آن به صورت یخ زده است. البته در این صورت باید گوجه سبز را دیرتر به خورش اضافه کنید. چون پس از یخ زدن زودتر می پزد و ممکن است له شود.
    روش دیگر برای نگهداری از گوجه سبز برای مدت طولانی قراردادن آن در آب نمک است. گوجه سبزهایی که به این صورت نگهداری می شوند مقداری نمک جذب می کنند، بنابراین باید نمک کمتری به خورش بزنید و یا مقدار نمک را در آخر طبخ اندازه کنید.
    ♥ مخاطب ♥. . . !

    نوشته هایم را که می خوانی . . .

    نه لبخند بزن . . .

    نه اشک بریز . . .

    نه سخنی بگو . . .

    هیـــــــــچ . . .

    تنها
    سکــــــــــــــوت کن . . .سکوت !

    و بیاندیش در لابلای هر واژه

    چــه دردی نهفته است !!!
    -------------------------------------
    همیــشه تو دلــت میگفــتی:
    این مــگه باچــند نــفر دوســته که همیــــشه آنلایــنه؟
    یه جمــله همــیشه یادت باشــه:

    همیــشه آنلایــن تــرین ها تنــــهاترینــــند








  2. 2 کاربر از پست مفید DayaN سپاس کرده اند .

    TurkmeN Ghiz (پنجشنبه ۱۹ مرداد ۹۱),دنیای خاموش من (دوشنبه ۱۶ مرداد ۹۱)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •