کانال تلگرام فال و طالع بینی

در تمام بخش ها مدیر فعال ( با سابقه فعالیت در انجمن های دیگر ) می پذیریم ، با ما تماس بگیرید. انجمن پیچک

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: طرز تهیه کوکوی گل کلم

  1. #1
    مدیر سایت

    آخرین بازدید
    دوشنبه ۲۴ آبان ۹۵ [ ۱۲:۴۸]
    محل سکونت
    Faye Alsmavat and earth
    نوشته ها
    2,286
    امتیاز
    86,338
    سطح
    1
    Points: 86,338, Level: 1
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Created Blog entryTagger First ClassYour first GroupThree FriendsCreated Album pictures
    نوشته های وبلاگ
    1126
    سپاس ها
    487
    سپاس شده 2,942 در 1,278 پست
    حالت من
    Shad

    طرز تهیه کوکوی گل کلم

    ● مـواد لازم :
    ▪ گل کلم متوسط :: یک عدد
    ▪ تخم مرغ :: ۶ عدد
    ▪ پیاز سرخ کرده :: ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری
    ▪ روغن :: ۱۰۰ گرم
    ▪ زعفران سائیده :: یک قاشق چای خوری
    ▪ جوش شیرین :: یک قاشق مرباخوری
    ▪ نمک و فلفل :: به مقدار کافی
    ● طـرز تهیه :
    ظرفی را آب کرده کمی نمک می ریزیم و می گذاریم آب جوش بیاید گلهای گل کلم را از هم جدا می کنیم و می شوئیم تا آب آن برود و بعد آنرا با چنگال کمی نرم می کنیم تخم مرغها را درظرفی می شکنیم و کمی نمک و فلفل به آن می زنیم و آنرا خوب مخلوط می کنیم زعفران را در کمی آب جوش حل می کنیم و داخل تخم مرغ می ریزیم جوش شیرین را در یک قاشق آب سرد حل نموده با تخم مرغ مخلوط می کنیم پیاز و گل کلم را که کاملا سرد شده به مایه تخم مرغ اضافه کرده تمام مواد را خوب مخوط می کنیم بعد روغن را در تابه یا ظرف نسوز گردی می ریزیم میگذاریم داغ شود مایه را در روغن ریخته کوکو را کف فر قرار داده حرارت را سیصد و پنجاه درجه می نمائیم سه ربع ساعت می گذاریم در فر بماند تا زیر کوکو کاملا برشته و زرین شود بعد ظرف را روی آخرین پنجره بطرف بالا قرار می دهیم یک ربع تا بیست دقیقه دیگر می گذاریم بماند تا روی آن نیز زرین شود ظرف را از فر خارج کرده بهر فرم و شکل که بخواهیم آنرا می بریم و در دیس می چینیم (باید قسمت زیر کوکو که برشته تر است بطرف رو قرار بگیرد) در صورتی که کوکو را روی آتش تهیه کنیم مایه را در تابه آماده کرده حرارت زیر آنرا ملایم می کنیم و در آنرا بسته روی آن کمی آتش می ریزیم تا زیر و روی کوکو برشته و طلائی شود بعد آنرا می بریم اگر روی آن کاملا سرخ نشده باشد قطعات بریده شده را بر می گردانیم تا این قسمت نیز برشته شود . بدون ریختن آتش روی در کوکو با حرارت ملایم نیز می توان کوکو را تهیه کرد .
    ♥ مخاطب ♥. . . !

    نوشته هایم را که می خوانی . . .

    نه لبخند بزن . . .

    نه اشک بریز . . .

    نه سخنی بگو . . .

    هیـــــــــچ . . .

    تنها
    سکــــــــــــــوت کن . . .سکوت !

    و بیاندیش در لابلای هر واژه

    چــه دردی نهفته است !!!
    -------------------------------------
    همیــشه تو دلــت میگفــتی:
    این مــگه باچــند نــفر دوســته که همیــــشه آنلایــنه؟
    یه جمــله همــیشه یادت باشــه:

    همیــشه آنلایــن تــرین ها تنــــهاترینــــند








  2. 3 کاربر از پست مفید DayaN سپاس کرده اند .

    parmis (سه شنبه ۱۷ مرداد ۹۱),TurkmeN Ghiz (پنجشنبه ۱۹ مرداد ۹۱),دنیای خاموش من (سه شنبه ۱۷ مرداد ۹۱)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •