کانال تلگرام فال و طالع بینی

در تمام بخش ها مدیر فعال ( با سابقه فعالیت در انجمن های دیگر ) می پذیریم ، با ما تماس بگیرید. انجمن پیچک

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: طرز تهیه خوراک کوفته*ریزه با پاستا

  1. #1
    مدیر سایت

    آخرین بازدید
    دوشنبه ۲۴ آبان ۹۵ [ ۱۲:۴۸]
    محل سکونت
    Faye Alsmavat and earth
    نوشته ها
    2,286
    امتیاز
    86,338
    سطح
    1
    Points: 86,338, Level: 1
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Created Blog entryTagger First ClassYour first GroupThree FriendsCreated Album pictures
    نوشته های وبلاگ
    1126
    سپاس ها
    487
    سپاس شده 2,942 در 1,278 پست
    حالت من
    Shad

    طرز تهیه خوراک کوفته*ریزه با پاستا

    معمولا وقتی در غذایی از پاستا استفاده می شود، به این معناست که آن غذا به کشور ایتالیا تعلق دارد
    البته این روزها در کشورهای دیگر نیز از انواع و اقسام پاستاها در پخت غذاهای گوناگون استفاده می کنند. ولی این بار غذای پیشنهادی ما واقعا ایتالیایی است و از تالیاتلی یا همان پاستای نواری به همراه کوفته ریزه خوراکی خوشمزه تهیه می شود که دستور پخت آن در زیر آمده است.
    ● مواد لازم برای ۴ نفر:
    ▪ ۴۵۰ گرم گوشت چرخ کرده
    ▪ یک عدد پیاز بزرگ
    ▪ یک حبه سیر (له شده یا رنده شده)
    ▪۵۰ گرم یا یک پیمانه جعفری تازه (خردشده)
    ▪ یک عدد تخم مرغ (سفیده و زرده آن با هم مخلوط شود)
    ▪ ۲ قاشق سوپ خوری روغن زیتون
    ▪ ۶۰ میلی لیتر یا ۴ قاشق سوپ خوری پنیر پارمسان رنده شده
    ▪ ۲ پیمانه تالیاتلی یا هر نوع پاستای دیگر آبکش شده
    ▪ یک پیمانه خمیر تازه داخل نان فانتزی
    ▪ نمک و فلفل به مقدار لازم
    ● توضیح: پاستا به خمیر سفتی گفته می شود که در فرم های مختلف در انواع و اقسام غذاها به خصوص از نوع ایتالیایی مورد استفاده قرار می گیرد؛ در ضمن این خمیر با توجه به شکل و فرم آن به زبان ایتالیایی نامگذاری شده است. به عنوان مثال خمیر نواری را تالیاتلی (tagliatelle) می نامند.
    ● مواد لازم برای سس:
    ▪ یک عدد پیاز (ریز خرد شود)
    ▪ ۴۰۰ گرم گوجه فرنگی (ریز خرد شود)
    ▪ ۵ قاشق سوپ خوری رب گوجه فرنگی
    ▪ یک قاشق چای خوری پودر آویشن یا پودر ارگانو
    ▪ ۲ عدد فلفل سبز (ترجیحا تند باشد)
    ▪ نمک و فلفل به مقدار لازم
    ● طرز تهیه:
    گوشت چرخ کرده، سیر، پیاز، جعفری خرد شده، خمیر نان و نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده و با دست خوب ورز دهید. سپس تخم مرغ زده شده را به آن اضافه کرده و دوباره مخلوط کنید.
    با این میزان مواد، ۲۰ عدد کوفته ریزه آماده می شود. پس از اینکه مخلوط گوشتی را به صورت کوفته درآوردید، روغن زیتون را داخل تابه ای ریخته و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا کمی داغ شود، سپس کوفته ریزه ها را در روغن تفت داده و بپزید. کوفته ها را حین سرخ شدن، مرتب هم بزنید تا همه جای آنها کاملا سرخ شود و بعد آنها را به ظرف مخصوص فر منتقل کنید.
    برای آماده کردن سس کافی است همه مواد مورد نیاز برای آن را با هم مخلوط کرده و روی کوفته ریزه ها بریزید. در ظرف را بگذارید و آن را داخل فر قرار دهید. فر را روی ۲۰۰ درجه سانتی گراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت یا شماره۶ قرار دهید. مدت زمان لازم برای پخت این خوراک یک ساعت است. پس از پایان پخت، پنیر را روی خوراک بریزید و همراه پاستای آبکش شده سرو کنید.
    ▪ نکته: پس از گذشت نیم ساعت از پخت خوراک، یک بار مواد را هم بزنید.
    ♥ مخاطب ♥. . . !

    نوشته هایم را که می خوانی . . .

    نه لبخند بزن . . .

    نه اشک بریز . . .

    نه سخنی بگو . . .

    هیـــــــــچ . . .

    تنها
    سکــــــــــــــوت کن . . .سکوت !

    و بیاندیش در لابلای هر واژه

    چــه دردی نهفته است !!!
    -------------------------------------
    همیــشه تو دلــت میگفــتی:
    این مــگه باچــند نــفر دوســته که همیــــشه آنلایــنه؟
    یه جمــله همــیشه یادت باشــه:

    همیــشه آنلایــن تــرین ها تنــــهاترینــــند








  2. 3 کاربر از پست مفید DayaN سپاس کرده اند .

    parmis (سه شنبه ۱۷ مرداد ۹۱),TurkmeN Ghiz (پنجشنبه ۱۹ مرداد ۹۱),دنیای خاموش من (سه شنبه ۱۷ مرداد ۹۱)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •