کانال تلگرام فال و طالع بینی

در تمام بخش ها مدیر فعال ( با سابقه فعالیت در انجمن های دیگر ) می پذیریم ، با ما تماس بگیرید. انجمن پیچک

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: طرز تهیه دمی باقلا

  1. #1
    مدیر سایت

    آخرین بازدید
    دوشنبه ۲۴ آبان ۹۵ [ ۱۲:۴۸]
    محل سکونت
    Faye Alsmavat and earth
    نوشته ها
    2,286
    امتیاز
    86,338
    سطح
    1
    Points: 86,338, Level: 1
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Created Blog entryTagger First ClassYour first GroupThree FriendsCreated Album pictures
    نوشته های وبلاگ
    1126
    سپاس ها
    487
    سپاس شده 2,942 در 1,278 پست
    حالت من
    Shad

    طرز تهیه دمی باقلا

    برنج : ۱۰۰۰ گرم
    باقلا : ۷۵۰ گرم
    پیاز : ۴ عدد
    روغن : ۲۰۰ گرم
    زردچوبه : ۳ قاشق مربا خوری
    کشمش : ۲۵۰ گرم


    پیاز را خرد کرده با روغن سرخ می*کنیم تا طلائی شود زردچوبه را در آن یک تفت می*دهیم ۴ تا ۵ لیوان آب در آن می*ریزیم باقلا را تمیز کرده می*شوئیم و داخل ظرف پیاز می*ریزیم و یک قاشق سوپخوری نمک به آن اضافه می*نمائیم می*گذاریم باقلا نیمه پز شود برنج را می*شوئیم با ۴ تا ۵ لیوان آب مخلوط باقلا می*نمائیم به*هم می*زنیم و حرارت را ملایم می*کنیم تا برنج و باقلا بپزد و آب آن تبخیر شود در صورت مصرف کشمش آن را می*شوئیم و وسط پلو را باز می*کنیم و لای آن می*گذاریم و در حدود یکساعت باید با حرارت ملایم یا در فر دم بکشد در صورت دم کردن در فر حرارت ۳۵۰ درجه است، موقع کشیدن کشمش را با کفگیر برمی*داریم پلو را در دیس می*کشیم و بعد کشمش را روی آن می*ریزیم و روغن داغ کرده روی آن می*دهیم - ممکن است چند عدد تخم مرغ نیمرو نیز روی پلو بچینیم.
    در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای ۶ تا ۸ نفر کافی است.
    ♥ مخاطب ♥. . . !

    نوشته هایم را که می خوانی . . .

    نه لبخند بزن . . .

    نه اشک بریز . . .

    نه سخنی بگو . . .

    هیـــــــــچ . . .

    تنها
    سکــــــــــــــوت کن . . .سکوت !

    و بیاندیش در لابلای هر واژه

    چــه دردی نهفته است !!!
    -------------------------------------
    همیــشه تو دلــت میگفــتی:
    این مــگه باچــند نــفر دوســته که همیــــشه آنلایــنه؟
    یه جمــله همــیشه یادت باشــه:

    همیــشه آنلایــن تــرین ها تنــــهاترینــــند








  2. کاربر روبرو از پست مفید DayaN سپاس کرده است .

    TurkmeN Ghiz (پنجشنبه ۱۹ مرداد ۹۱)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •