کانال تلگرام فال و طالع بینی

در تمام بخش ها مدیر فعال ( با سابقه فعالیت در انجمن های دیگر ) می پذیریم ، با ما تماس بگیرید. انجمن پیچک

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: طرز تهیه ی گراتن بادنجان

  1. #1
    مدیر سایت

    آخرین بازدید
    دوشنبه ۲۴ آبان ۹۵ [ ۱۲:۴۸]
    محل سکونت
    Faye Alsmavat and earth
    نوشته ها
    2,286
    امتیاز
    86,338
    سطح
    1
    Points: 86,338, Level: 1
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Created Blog entryTagger First ClassYour first GroupThree FriendsCreated Album pictures
    نوشته های وبلاگ
    1126
    سپاس ها
    487
    سپاس شده 2,942 در 1,278 پست
    حالت من
    Shad

    طرز تهیه ی گراتن بادنجان

    شرح حال این غذا:
    مواد لازم:
    بادنجان متوسط ۶-۵ عدد
    سس بشامل یا سس سفید ۴-۳ پیمانه
    کره ۱۰۰ گرم
    مغز نان خرد شده یک پیمانه
    جعفری خرد شده ۳-۲ قاشق سوپخوری
    نمک وفلفل به مقدار کافی
    پنیر گرویر ۱۰۰ گرم
    دستور تهیه: بادنجانها را روی آتش یا در فر کبابی می*کنیم به*طوری که مغز آن پخته شود، بعد پوست بادنجان را می*گیریم و سر آنرا جدا می*کنیم و ساطوری می*نمائیم کمی نمک و فلفل به آن می*زنیم، سپس ته ظرف نسوز کوتاه دیواره*ای را کمی چرب می*کنیم ومختصری سس می*ریزیم و بادنجان ساطوری شده را روی سس قرار می*دهیم. روی آنرا صاف می*کنیم و با جعفری بقیه سس می*پوشانیم مقداری مغز نان خرد شده روی آن می*ریزیم و کره را قطعه قطعه می*کنیم و روی نانها می*چینیم و فر را با حرارت ۴۰۰ درجه گرم می*کنیم و ظرف را روی آخرین پنجره فر به*سمت بالا قرار می*دهیم و می*گذاریم سه ربع تا یک ساعت بماند تا روی آن کاملا طلائی و برشته شود و با همان ظرف سر میز می*بریم . ممکن است گراتن بادنجان را با گوشت تهیه کرد در این صورت ۳۵۰ گرم گوشت چرخ کرده را با دو قاشق سوپخوری پیاز سرخ کرده کمی سرخ می*کنیم بعد یک قاشق سوپخوری رب گوجه فرنگی در یک لیوان آب حل کرده با کمی نمک و فلفل داخل گوشت می*ریزیم. می*گذاریم آهسته بجوشد و آب گوشت کاملا کشیده شود و بعد ته ظرف نسوز مناسبی را یک ردیف بادنجان آماده شده و روی بادنجان را یک ردیف گوشت آماده شده می*ریزیم بعد کمی جعفری خرد شده روی آن می*پاشیم روی آنرا با یک ردیف بادنجان و روی بادنجان را با سس سفید می*پوشانیم ومقداری پنیر رنده شده روی آن می*ریزیم ومطابق دستور فوق طبخ می*کنیم.
    ♥ مخاطب ♥. . . !

    نوشته هایم را که می خوانی . . .

    نه لبخند بزن . . .

    نه اشک بریز . . .

    نه سخنی بگو . . .

    هیـــــــــچ . . .

    تنها
    سکــــــــــــــوت کن . . .سکوت !

    و بیاندیش در لابلای هر واژه

    چــه دردی نهفته است !!!
    -------------------------------------
    همیــشه تو دلــت میگفــتی:
    این مــگه باچــند نــفر دوســته که همیــــشه آنلایــنه؟
    یه جمــله همــیشه یادت باشــه:

    همیــشه آنلایــن تــرین ها تنــــهاترینــــند








  2. کاربر روبرو از پست مفید DayaN سپاس کرده است .

    TurkmeN Ghiz (پنجشنبه ۱۹ مرداد ۹۱)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •