*ها مطرح می*شود. وقتی صحبت از قیمه می*شود، همه به یاد قیمه نذری می*افتند؛ قیمه*ای که با سیب*زمینی سرخ*شده و برنج دودی طعمی خاص پیدا می*کند و عقاید و ارادت*هایمان نیز باعث می*شود این غذا را جور دیگری دوست داشته باشیم. برای طبخ عالی این غذای اصیل، نکته*های ریزی وجود دارد که در" /> 10 تکنیک در پخت خورش قیمه خوش رنگ و خوش طعم
کانال تلگرام فال و طالع بینی

در تمام بخش ها مدیر فعال ( با سابقه فعالیت در انجمن های دیگر ) می پذیریم ، با ما تماس بگیرید. انجمن پیچک

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: 10 تکنیک در پخت خورش قیمه خوش رنگ و خوش طعم

  1. #1
    کاربرفعال

    آخرین بازدید
    پنجشنبه ۱۰ خرداد ۹۷ [ ۱۳:۰۲]
    محل سکونت
    زیرآسمون تهران
    نوشته ها
    148
    امتیاز
    10,804
    سطح
    1
    Points: 10,804, Level: 1
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 16.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassThree Friends10000 Experience PointsVeteran
    سپاس ها
    6
    سپاس شده 101 در 70 پست
    حالت من
    Mehrabon

    Icon16 10 تکنیک در پخت خورش قیمه خوش رنگ و خوش طعم

    برای طبخ عالی این غذای اصیل، نکته*های ریزی وجود دارد که در این مطلب به آن*ها اشاره خواهیم کرد زیرا برای اینکه لپه*ها شکل اصلیشان را از دست ندهند یا قیمه رنگ زیبایی پیدا کند و تلخ نشود، همواره سۆال*های فراوانی از سوی خانم*ها مطرح می*شود.

    وقتی صحبت از قیمه می*شود، همه به یاد قیمه نذری می*افتند؛ قیمه*ای که با سیب*زمینی سرخ*شده و برنج دودی طعمی خاص پیدا می*کند و عقاید و ارادت*هایمان نیز باعث می*شود این غذا را جور دیگری دوست داشته باشیم.
    برای طبخ عالی این غذای اصیل، نکته*های ریزی وجود دارد که در این مطلب به آن*ها اشاره خواهیم کرد زیرا برای اینکه لپه*ها شکل اصلیشان را از دست ندهند یا قیمه رنگ زیبایی پیدا کند و تلخ نشود، همواره سۆال*های فراوانی از سوی خانم*ها مطرح می*شود. پس برای مشاهده پاسخ این پرسش*ها، با ما همراه شوید.

    قیمه از خورش*های ایرانی است که فقط یک دستور پخت دارد و با اینکه در شهرهای مختلف آن را به شکل قیمه نثار، قیمه نخود، پیچاق قیمه، قیمه آذری و... تهیه می*کنند، اما قیمه اصلی همان خورشی است که از لپه، گوشت، لیموعمانی و البته خلال*های سیب*زمینی تشکیل*شده است، بنابراین نباید در دستور تهیه آن تغییری داد.

    رعایت این 10 نکته نیز به هرچه خوشمزه*تر شدن این غذای اصیل ایرانی کمک می*کند:

    1 - گوشتی که برای تهیه این خورش مورد استفاده قرار می*گیرد، گوشت خورشی است که یا از گوشت گوساله تهیه می*شود که بهتر است مغز ران باشد یا گوشت گوسفند که در این صورت گوشت سردست را به شما توصیه می*کنم.

    2 - ظرف مناسب پخت این غذا، قابلمه مسی است و بهتر است خورش آماده شده را در ظرف سفالی و به رنگ فیروزه*ای سرو کرد تا به این ترتیب غذا ظاهری زیبا پیدا کند.

    3 - هرگز در خورشتان آب*لیمو نریزید بلکه آن را با لیموعمانی و رب گوجه*فرنگی ترش مزه*دار کنید. یادتان باشد که برخی از رب*های گوجه*فرنگی ترش مزه هستند و می*توانند به هر چه خوش*طعم شدن خورش کمک کنند.

    4 - برای آماده کردن لپه، بعد از خیساندن، آن*ها را چند دقیقه در آب بجوشانید و کف سیاه حاصل از جوشیدن را بگیرید تا بوی خاص آن از بین برود و افزودن این لپه*ها به خورش، طعم بهتری به آن خواهد داد. در غیر این صورت لپه*ها را به همراه گوشت تفت دهید و سپس آب را در خورش بریزید تا مواد در کنار هم بپزند و لپه*ها شکل خود را از دست ندهند.

    5 - رب گوجه*فرنگی و زعفران از عوامل رنگ دهنده به این خورش هستند و افزودن کمی دارچین به غذا طعم بهتری به آن خواهد داد.

    6 - لیمو عمانی*ها را 20 دقیقه قبل از سرو به خورش اضافه کنید زیرا زود انداختن آن*ها باعث تلخی خورش می*شود. دیر انداختن آن*ها باعث می*شود که غذا طعم لیموعمانی پیدا نکند.

    7 - هرگز روی خورش قیمه، چیپس خلالی نریزید بلکه خودتان خلال*های سیب*زمینی تازه را سرخ و همراه غذا سرو کنید.

    8 - انداختن 2 عدد گوجه*فرنگی قاچ شده در خورش، هم طعم بهتری به این غذا می*دهد هم باعث می*شود تا این خورش رنگ بهتری پیدا کند.

    9 - این غذا باید با یک بشقاب سبزی خوردن و برنج زعفرانی سرو شود. ته*دیگ برنج هم باید از نوع نانی باشد زیرا این غذا با خلال*های سیب*زمینی سرو می*شود پس نباید ته*دیگ غذا را هم سیب*زمینی گذاشت. به خاطر داشته باشید که گذشتن ته*دیگ نان در کنار این خورش طعم به یادماندنی*ای به آن خواهد داد.

    10 - نوشیدنی*ای که به شما پیشنهاد می*کنم با این خورش میل کنید، دوغ، شربت به*لیمو و شربت گل سرخ است که با نوشیدن آن*ها وعده غذایی*تان کامل خواهد شد.

  2. کاربر روبرو از پست مفید یک دوست سپاس کرده است .

    دنیای خاموش من (یکشنبه ۱۸ اسفند ۹۲)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •