کانال تلگرام فال و طالع بینی

در تمام بخش ها مدیر فعال ( با سابقه فعالیت در انجمن های دیگر ) می پذیریم ، با ما تماس بگیرید. انجمن پیچک

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: طرز تهیه رولت گردویی

  1. #1
    مدیر سایت

    آخرین بازدید
    دوشنبه ۲۴ آبان ۹۵ [ ۱۲:۴۸]
    محل سکونت
    Faye Alsmavat and earth
    نوشته ها
    2,286
    امتیاز
    86,338
    سطح
    1
    Points: 86,338, Level: 1
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Created Blog entryTagger First ClassYour first GroupThree FriendsCreated Album pictures
    نوشته های وبلاگ
    1126
    سپاس ها
    487
    سپاس شده 2,944 در 1,278 پست
    حالت من
    Shad

    طرز تهیه رولت گردویی

    زمان تهیه: ۲۰ الی ۲۵ دقیقه
    زمان طبخ: ۱۲ الی ۱۵ دقیقه
    مواد لازم:
    ۳ عدد تخم مرغ كه زرده و سفیده آنها جدا شده باشد
    ۲ قاشق چایخوری آب
    ۷۵ گرم پودرقند
    ۲ قاشق بزرگ عسل شفاف
    ۱۰۰ گرم آرد سفید
    ۷۵ گرم گردوی چرخ شده
    مقداری پودر قند برای روی رولت
    ۲۵ گرم گردوی خرد شده برای داخل رولت
    ۲۰۰ میلی لیتر خامه
    یك قاشق بزرگ عسل
    تعدادی گردوی درسته برای تزئین
    سفیده تخم مرغ ها و آب را با همزن برقی می زنیم تا فرم گرفته و سفت شوند و اگر ظرف را برگردانیم از ظرف بیرون نریزد. به تدریج پودر قند را اضافه می كنیم. به این ترتیب كه هربار یك قاشق از آن را اضافه كرده و با همزن برقی می زنیم تا مخلوط غلیظ و براق شود. زرده تخم مرغ ها و عسل را افزوده با همزن می زنیم سپس آرد و گردوی چرخ شده را اضافه می كنیم و با یك قاشق فلزی خوب مخلوط می كنیم. كف یك قالب رولت به ابعاد ۲۸*۲۴ سانتی متر را كمی چرب كرده و با كاغذ روغنی می پوشانیم. كمی آرد روی كاغذ می پاشیم و مایه را در قالب ریخته با پشت قاشق سطح روی آن را صاف می كنیم.رولت را به مدت ۱۲ الی ۱۵ دقیقه در فر كه از قبل گرم كرده ایم می پزیم، یك قطعه كاغذ روغنی به ابعاد ۳۰*۲۵ سانتی متر بریده آماده می كنیم. مقداری پودر قند روی سطح كاغذ می پاشیم. بلافاصله پس از بیرون آوردن رولت از فر آن را بر روی كاغذ روغنی برمی گردانیم. لایه كاغذ روغنی كه قبل از طبخ در قالب انداخته بودیم را از رولت جدا می كنیم. با یك كارد تیز لبه های خشك شده رولت را بریده و صاف می كنیم سپس با كاغذ آن را لوله كرده می گذاریم سرد شود.برای داخل رولت خامه را با همزن برقی می زنیم تا فرم بگیرد مقداری از آن را برای تزئین روی رولت برمی داریم و باقیمانده را با گردوی خرد شده و عسل مخلوط می كنیم. این مخلوط را بر روی رولت كه باز كرده ایم می ریزیم تا سطح روی آن را بپوشاند. سپس رولت را لوله می كنیم. خامه زده شده را كه برای تزئین نگاه داشته بودیم در یك قیف خامه می ریزیم و با آن یك ردیف گل خامه بر روی رولت درست می كنیم. گل خامه ها را با نیمه های گردو تزئین می كنیم.
    ♥ مخاطب ♥. . . !

    نوشته هایم را که می خوانی . . .

    نه لبخند بزن . . .

    نه اشک بریز . . .

    نه سخنی بگو . . .

    هیـــــــــچ . . .

    تنها
    سکــــــــــــــوت کن . . .سکوت !

    و بیاندیش در لابلای هر واژه

    چــه دردی نهفته است !!!
    -------------------------------------
    همیــشه تو دلــت میگفــتی:
    این مــگه باچــند نــفر دوســته که همیــــشه آنلایــنه؟
    یه جمــله همــیشه یادت باشــه:

    همیــشه آنلایــن تــرین ها تنــــهاترینــــند








  2. 2 کاربر از پست مفید DayaN سپاس کرده اند .

    TurkmeN Ghiz (پنجشنبه ۱۹ مرداد ۹۱),دنیای خاموش من (پنجشنبه ۱۹ مرداد ۹۱)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •