نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: بادمجان شکم پر

  1. #1
    مدیر بازنشسته

    آخرین بازدید
    شنبه ۰۸ اردیبهشت ۹۷ [ ۱۷:۱۶]
    محل سکونت
    من همان خاکم که هستم.
    نوشته ها
    2,502
    امتیاز
    106,558
    سطح
    1
    Points: 106,558, Level: 1
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 65.0%
    دستاوردها:
    Created Album picturesCreated Blog entryTagger First ClassThree FriendsOverdrive
    نوشته های وبلاگ
    27
    سپاس ها
    2,982
    سپاس شده 2,545 در 1,268 پست
    حالت من
    Khejalati

    Post بادمجان شکم پر


    مواد لازم :


    برنج :* 4/3 پیمانه (150 گرم)

    بادمجان بزرگ: 2 عدد

    روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری

    پیاز بزرگ: یک عدد،*کاملا ریز شود.

    سیر: *2 حبه، کاملا ریز شود.

    گشنیز خرد شده: 2 قاشق غذاخوری

    پودر زنجبیل:*یک قاشق چای*خوری

    فلفل دلمه*ای قرمز: یک عدد، کاملا ریز شود.

    پودر فلفل قرمز تند: 5/1 قاشق چای*خوری

    پوست لیموی رنده شده: 2 قاشق چای*خوری

    آب 2 عدد لیموی تازه

    ماست کم چرب: نصف پیمانه

    نعنای خرد شده تازه: 2 قاشق غذاخوری

    زردچوبه: 4/1 قاشق چایخوری

    جعفری خرد شده تازه: 5/1 پیمانه




    طرز تهیه:




    فر را از قبل روی حرارت 200 درجه سانتی*گراد گرم کنید.
    درون یک قابلمه بزرگ، آ ب را جوشانده و برنج را درون آن به مدت 15 دقیقه یا تا زمانی که نرم شود بپزید سپس درون آبکش زیر آب سرد قرار دهید و بعد بگذارید آب آن کاملا خارج شود.
    با یک چاقوی تیز، حدود یک سانتی*متر از گوشت بادمجان را درآورده و آن*ها را کاملا ریز کنید.
    روغن را درون یک تابه روی حرارت متوسط گرم کرده و پیاز و فلفل دلمه*ای را در آن به مدت 5 دقیقه سرخ کنید.
    سیر، جعفری، زنجبیل، زردچوبه و پودر فلفل تند را به تابه اضافه کرده و حدود 30ثانیه آن*ها را تفت دهید.
    بادمجان*های ریز شده را درون تابه اضافه کرده و به مدت 5 دقیقه یا تا زمانی*که نرم شوند آن*ها را سرخ کرده و بپزید. تابه را از روی حرارت بردارید.
    برنج،* جعفری، پوست لیمو و آب لیمو را به مخلوط بادمجان اضافه کرده و خوب با هم مخلوط کنید.
    بادمجان*ها را درون سینی فر قرار داده و با قاشق درون آن*ها را از مخلوط درون تابه پر کنید.
    سینی را درون فر به مدت 30 دقیقه یا تا زمانی که پوست بادمجان*ها نرم شده و مواد درون آن*ها طلایی رنگ شوند، حرارت دهید.
    نعنا را با ماست مخلوط کرده و به عنوان سس همراه با غذا میل کنید.
    معمولااین دستوربرای 4نفر کافی میباشد.
    تصاویر پیوست شده
    ویرایش توسط دنیای خاموش من : شنبه ۲۴ تیر ۹۱ در ساعت ۰۳:۳۹



    ..*
    روی لینک تاپیک های زیر کلیک و حتما مطالعه کنید *..


    "اطلاعيه و اخبار انجمنها"قوانین انجمن"

    [SIGPIC][/SIGPIC]



    برای جلوگیری از بی نظمی در تاپیک ها لطفا فقط از دکمه سپاس استفاده کنید

    هنگام زدن تاپیک دقت کنید تاپیک تکراری نباشد



  2. کاربر روبرو از پست مفید دنیای خاموش من سپاس کرده است .

    وکیل (شنبه ۲۴ تیر ۹۱)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •