کانال تلگرام فال و طالع بینی

در تمام بخش ها مدیر فعال ( با سابقه فعالیت در انجمن های دیگر ) می پذیریم ، با ما تماس بگیرید. انجمن پیچک

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: کیک باقلوا

  1. #1
    کاربر ویژه

    آخرین بازدید
    سه شنبه ۱۰ تیر ۹۳ [ ۲۲:۵۷]
    محل سکونت
    ye jaye in koreye khakiiiii
    نوشته ها
    1,026
    امتیاز
    11,602
    سطح
    1
    Points: 11,602, Level: 1
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 25.0%
    دستاوردها:
    Three FriendsOverdriveCreated Blog entry1 year registered10000 Experience Points
    نوشته های وبلاگ
    61
    سپاس ها
    971
    سپاس شده 820 در 493 پست
    حالت من
    Ashegh

    Exclamation کیک باقلوا

    مواد لازم:

    آرد ............................................3 پیمانه سر خالی

    تخم مرغ....................................5 عدد

    شکر..........................................1 پیمانه

    شیر...........................................1 و1.2 پیمانه

    روغن مایع.................................. 1 پیمانه

    بیکینگ پودر................................1ق.غ

    وانیل........................................ ..4/1ق.چ

    هل.............................................2/1ق.چ

    گردوی ریز خورد شده .................4/3 پیمانه

    پودر قند......................................3ق.غ

    دارچین...................................... .1ق.غ

    طرز تهیه:

    تخم مرغها را با همزن می زنیم تا کف کند.سپس شکررا اضافه و خوب هم میزنیم تامثل کرم ولطیف شود . هل ،وانیل وروغن را به ترتیب اضافهمیکنیم .شیر ومخلوط آرد وبیکینگ پودر را به تناوب به مایه اضافه میکنیم . نیمی از مایه را در قالب ریخته وروی آن ازمخلوط گردو ،پودرقند ودارچین میریزیم وبقیه مایه را روی آن میریزیم و درفری که ازقبل گرم شده با حرارت180درجه سانتگرادمیگذاریم . بعد از پخت میگذاریم کمی خنک شود بعد آنرا به شکل لوزی برش میدهیم وشربت آماده شده را کم کم به خورد کیک داده وروی آنرا با پودر پسته ونارگیل تزیین میکنیم
    برای شربت 1 و نیم پیمانه شکر را با 1 پیمانه مخلوط آب وگلاب روی حرارت میگذاریم تا قوام آید
    توضیحات اضافی اول اینکه من دیشب برای اولین بارگردو ودارچین را هم درآخر مواد به مایه اصلی کیک اضافه کردم که به نظر خورندگان خیلی بهتر شده بود
    دوم اینکه برای ته قالب معمولا" کره مالیده وروی آن به جای آردپودر نارگیل یا کنجد میریزم که هم خوشمزه تره هم اینکه مطمئنا" نمیچسبه


    نکته:من این کیک را با پودر نارگیل درست کردم و همه مواد راهم همیشه با هم مخلوط میکنم و اگه با نارگیل درست کنم دارچین و هل رو حذف می کنم.

    نکته:من این کیک در قالب 30در 40 سانت به مدت 25تا30دقیقه میپزم و اگر روش خوب طلایی نشده بود گریل را حدود 30ثانیه تا1دقیقه روشن میکنم،کنارش می ایستم هر وقت رنگ دلخواهم شد بیرون میارمش.

    نکته:شربت سردشده را بعد از 5دقیقه در دو مرحله روی کیک از فر بیرون آمده بریزید.

    نکته:اگه چند ساعت توی یخچال بمونه خیلی خوشمزه تر میشه.
    Khandeye Talkhe Man Az Gerye GhamAngiZ tAr aStTtTtT

  2. کاربر روبرو از پست مفید **4hoo** سپاس کرده است .

    دنیای خاموش من (پنجشنبه ۱۹ مرداد ۹۱)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •