کانال تلگرام فال و طالع بینی

در تمام بخش ها مدیر فعال ( با سابقه فعالیت در انجمن های دیگر ) می پذیریم ، با ما تماس بگیرید. انجمن پیچک

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: رولت خامه ای

  1. #1
    کاربر ویژه

    آخرین بازدید
    سه شنبه ۱۰ تیر ۹۳ [ ۲۲:۵۷]
    محل سکونت
    ye jaye in koreye khakiiiii
    نوشته ها
    1,026
    امتیاز
    11,602
    سطح
    1
    Points: 11,602, Level: 1
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 25.0%
    دستاوردها:
    Three FriendsOverdriveCreated Blog entry1 year registered10000 Experience Points
    نوشته های وبلاگ
    61
    سپاس ها
    971
    سپاس شده 820 در 493 پست
    حالت من
    Ashegh

    رولت خامه ای

    مواد لازم:
    تخم مرغ: 3 عدد
    شکر: 1/3 پیمانه
    آرد الک شده 2/3 پیمانه
    بکینگ پودر2/3 ق چ
    آب : 1 ق غ
    وانیل(دلخواه) 1/3 ق چ
    خامه فرم گرفته 150 میلی لیتر

    طرز تهیه:
    _همه مواد را نیم ساعت قبل از یخچال بیرون میگذاریم،
    _سفیده های تخم مرغ را با 2 قاشق غذاخوری شکر آنقدر می زنیم تا پف کند ... نباید خیلی خشک شود
    _زرده ها را با بقیه شکر و 1 قاشق آب 2و3 دقیقه میزنیم تا وقتی کرم رنگ شود و پف کند ،
    _حالا آرد و بکینگ پودر که با هم چند بار الک شدند را به زرده ها افزوده، با لیسک و یا قاشق چوبی به آرامی کمی مخلوط میکنیم،
    _بعد سفیده ها را به آن اضافه میکنیم و آرام و دورانی مخلوط میکنیم در حدی که فقط همگون شوند،
    _مایه را روی سینی که کاغذ روغنی گذاشتیم می ریزیم و آن را صاف و یکدست میکنیم تا ضخامتش در همه جا یکسان باشد،
    _فر را از 15 دقیقه قبل روشن می کنیم تا کاملا گرم شود،
    _در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 12 تا 15 دقیقه قرار میدهیم و در این مدت در آن را باز نمی کنیم،
    _بعد از انمام زمان پخت آن را بیرون می آوریم و میگذاریم چند دقیقه در همان سینی بماند تا خنک شود
    _وقتی کاملا از داغی افتاد به آرامی از کاغذ جدا میکنیم( بعضی ها در این مرحله جدا نمیکنن) و رول میکنیم و 15 دقیقه در یخچال میگذاریم، میتونید برعکس هم رول کنید که سمت قهوه ایش رو بیفته،یا حتی به گفته دوستان دیگه بروی دستمال آشپزخونه برگردانید و با اون رول کنید خلاصه که این مرحله میتونید از هر روشی که راحت ترید استفاده کنید، من همیشه با کاغذ کار میکنم
    _حالا از یخچال در آورده و بی نظمی های اطراف کیک را با چاقو میبریم تا یک مستطیل صاف شود،
    _روی تمام سطحش را خامه می مالیم و دوباره آرام همراه با جدا کردن کاغذ روغنی رول می کنیم، و کاغذ را دورش میپیچیم و در یخچال 2 ساعت قرار میدهیم
    _تزیین دلخواه را انجام میدهیم و نوش جان
    Khandeye Talkhe Man Az Gerye GhamAngiZ tAr aStTtTtT

  2. کاربر روبرو از پست مفید **4hoo** سپاس کرده است .

    دنیای خاموش من (پنجشنبه ۱۹ مرداد ۹۱)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •