کانال تلگرام فال و طالع بینی

در تمام بخش ها مدیر فعال ( با سابقه فعالیت در انجمن های دیگر ) می پذیریم ، با ما تماس بگیرید. انجمن پیچک

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: پودر کیک وانیلی

  1. #1
    کاربرفعال

    آخرین بازدید
    شنبه ۲۴ خرداد ۹۳ [ ۱۸:۲۶]
    نوشته ها
    141
    امتیاز
    777
    سطح
    1
    Points: 777, Level: 1
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 99.0%
    دستاوردها:
    31 days registered500 Experience Points
    سپاس ها
    0
    سپاس شده 47 در 36 پست

    طرز تهیه میگو سو خاری

    بچه ها این دستور پخت براتون میگذارم امیدوارم مفید واقع بشه
    خوشحال می شم از وبلاگم دیدن کنید

    redirect.php?a=5040-store.blog.com/cat/22


    روش تهیه :
    معمولاً وقتی میگو را سرخ می*کنیم حجمش کم می*شود این روش کمک می*کند تا میگوهای درشت*تری بر سر سفره داشته باشید.
    مواد لازم :
    میگو 400 گرم

    سیر له شده دو حبه

    زعفران و آرد به میزان لازم

    ماءالشعیر نصف پیمانه

    بیکینگ*پودر یک قاشق چای*خوری

    روغن مایع دو قاشق غذاخوری

    نمک و فلفل به میزان لازم
    دستور طبخ :
    میگوها را پاک کرده، پشت آن*ها را برش داده روده آن را خارج کرده و کنار می*گذاریم.
    سیر، زعفران بیکینگ*پودر، ماءالشعیر، روغن مایع، نمک و فلفل را مخلوط می*کنیم، آرد را کم*کم افزوده تا سس به غلظت ماست زده شده در بیاید.
    میگوها را داخل مایه می*گذاریم و اجازه می*دهیم به مدت 30 دقیقه درون مواد بماند.
    سپس میگوها را داخل روغن داغ سرخ نموده و درون ظرف چیده و آن را تزیین می*کنیم.
    ویرایش توسط samin-m : پنجشنبه ۱۸ اردیبهشت ۹۳ در ساعت ۱۴:۱۹

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •