مواد لازم:


شکر


1/5 ‏کیلو


‏ به


٢ ‏کیلو


خلال پسته


١ ‏لیوان ‏


هل و گلاب
4به مقدار لازم


طرز تهیه

‏به را با پوست یا بی پوست به شکل دلخواهی خرد نموده و در قابلمه مسی ‏بریزید، زیرا در قابلمه مسی مربا خوش*رنگ تر می*شود. مقداری آب اضافه کنید تا جایی که روی به ها را بگیرد. سپس قابلمه را روی حرارت ملایم گذاشته و در آن ‏را محکم نمایید تا هوا وارد قابلمه نشود | می*توانید از دم کنی هم استفاده کنید|. ‏وقتی نصف آب جوشید شکر، خلال پسته و گلاب را اضافه کرده و در قابلمه ‏را می*گذاریم تا مربا خوش*رنگ شود. وقتی مربا جا افتاد آماده است.

منبع:redirect.php?a=forums.pichak.net/968.html