مواد لازم برای ۴ نفر:
۳۰ میلی لیتر یا دو فنجان روغن آفتابگردان
۲۵ میلی لیتر یا یك و نیم فنجان روغن زیتون
یك بادمجان كه از طول به لایه های نازكی تقسیم شده است یك فلفل دلمه ای قرمز كه از طول به لایه های نازك تقسیم شده است
پنج عدد گوجه فرنگی
دوعدد سیر كه به خوبی خرد شده است
دو حبه سیر كه به خوبی خرد شده است
۱۵۰میلی لیتر آب مرغ یا گوشت
۲۲۵ گرم یا دو فنجان برنج كه پخته شده است
۴۰ گرم زیتون كه به خوبی خرد شده است
۳۵۰ گرم خمیر


دستور تهیه:
ابتدا فر را ۱۹۰ درجه سانتیگراد یا ۳۷۵ درجه فارنهایت گرم می كنید.
۱۵ میلی لیتر از روغن آفتابگردان را در ظرفی قرار می دهید و برش های بادمجان را در ظرف می گذاریم و برای ۴ تا ۵ دقیقه آن را تفت می دهیم و بعد از آن بادمجان ها را روی توری یا دستمال تمیز قرار می دهیم تا روغن اضافی اش گرفته شود قطعات بریده و باریك شده فلفل دلمه ای قرمز را به ظرف اضافه می كنیم.در ظرف را می گذاریم و برای ۵ تا ۶ دقیقه آن را به خوبی حرارت می دهیم تا فلفل ها كاملاً نرم شده و كمی طلایی رنگ شوند. پوست گوجه فرنگی ها را جدا كرده و آنها را حلقه حلقه می كنیم برای این كار گوجه فرنگی ها را در آب جوش قرار می دهیم سپس پوست آنها را جدا می كنیم.روغن زیتون را در ظرف (تابه) می ریزیم و موسیر و پیاز را به آن اضافه می كنیم و برای ۴ دقیقه آن را با شعله كم حرارت می دهیم تا كاملاً نرم شوند.سپس برشهای حلقه ای گوجه را به آن اضافه می كنیم و برای چند دقیقه دیگر آنها را با هم حرارت می دهیم تا كاملاً نرم شوند در این مرحله ادویه را مثل نمك و فلفل اضافه كرده و اگر از طعم و بوی ریحان لذت می برید می توانید برگ های تمیز و شسته شده ریحان را نیز كه به صورت متوسط خرد كرده اید به ماهیتابه اضافه كنید. هسته های زیتون را گرفته و خرد می كنیم و به تابه اضافه می كنیم. در این مرحله حرارت زیر تابه را زیاد كرده و بلافاصله آبگوشت یا مرغ را می افزایید تا مواد كاملاً به جوش آیند.بعد از آن بادمجان و مخلوط مواد تابه را با هم مخلوط كرده در ظرف مناسبی ریخته و برنج پخته شده را روی آن می ریزید. حالا مخلوط شما آماده است. كافی است خمیر پیتزا را روی آن قرار دهید و اطراف خمیر را كاملاً صاف كنید و تا اطراف ظرف بكشید (خمیر باید كمی از ظرف مورد نظر شما بزرگتر باشد)
مواد را به همین صورت برای ۲۵ دقیقه داخل فر بگذارید تا كاملاً روی آن طلایی شود. بعد از آماده شدن پیتزا آن را به درون ظرف مناسب دیگری منتقل كنید و آن را سر میز یا سفره ببرید. می توانید این غذا را با سالاد میل كنید و از طعم دلنشین این غذای ساكنان مناطق مدیترانه لذت ببرید.