کوردون بلو یک غذای ایتالیائی است که علیرغم اینکه بسیار پر کالری و لذیذ می*باشد به هیچ عنوان جنبه چاق*کنندگی ندارد و بدون نیاز به نان و یا سیب*زمینی بسیار غذای کامل می*باشد.
- مواد لازم برای ۴ نفر:
سینه مرغ ۴ عدد، ژامبون مرغ ۴ اسلایس (ورق)، سس کچاب (قرمز) تند ۴ قاشق غذاخوری، پنیر پارنژان ۸ قاشق غذاخوری، پودر کنتاکی به اندازه لازم
- طرز تهیه:
ابتدا سینه مرغ را کاملاً روی تخته با بیفتک کوپ پهن می*کنیم سپس یک قاشق غذاخوری سس کچاپ تند روی آن مالیده و ژامبون مرغ را روی آن می*گذاریم و پنیر پارژان را روی همه آنها می*پاشیم در خاتمه سینه مرغ را رول کرده بشکل رولت در می*آوریم و تمام آن را پودر کنتاکی می*غلطانیم و در روغن سرخ می*کنیم و بعد از دو طرف طلائی کم رنگ شده مجدداً کمی سس کچاپ روی آن مالیده و به مدت ۱۵ دقیقه داخل فر می*گذاریم بعد از این*که آماده شده، هر یک عدد سینه مرغ برای یک* نفر کافی می*باشد به همراه این غذا ریحان و زیتون سیاه بسیار لذیذ می*شود.