کانال تلگرام فال و طالع بینی

در تمام بخش ها مدیر فعال ( با سابقه فعالیت در انجمن های دیگر ) می پذیریم ، با ما تماس بگیرید. انجمن پیچک

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 , از مجموع 2

موضوع: طرز تهیه مربای آلبالو

  1. #1
    کاربرفعال

    آخرین بازدید
    جمعه ۱۴ آذر ۹۳ [ ۱۰:۳۸]
    نوشته ها
    329
    امتیاز
    2,195
    سطح
    1
    Points: 2,195, Level: 1
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1000 Experience Points3 months registered
    سپاس ها
    24
    سپاس شده 47 در 43 پست

    طرز تهیه مربای آلبالو

    مواد لازم

    مواد لازم
    مقدار
    1 ‏آلبالو ١ ‏کیلو
    2 شکر 1/5‏کیلو
    3 ‏وانیل به مقدار دلخواه
    طرز تهیه

    ‏آلبالوها را شسته و هسته آن*ها را طوری که له نگردد خارج می*کنیم. سپس درون ‏ظرف مناسبی ( ترجیحاً لعابی) ریخته و کل شکر را روی آن*ها می*ریزیم. ظرف را از شب تا صبح در یخچال قرار می*دهیم. سپس ظرف حاوی مواد را بدون اضافه کردن آب روی حرارت قرار داده و وانیل را به آن می*افزاییم. ‏در این مرحله باید دائماً کف روی مربا را برداریم تا شربت شفاف تری به دست بیاید. این مربا چون زیاد آب دارد، نصف آب را برای تهیه شربت برداشته و صاف می*کنیم. در انتها مربا را روی شعله*ی کم می*گذاریم تا جا بیفتد. در صورت تمایل شربت را هم می*جوشانیم تا غلیظ شود.


    منبع : redirect.php?a=forums.pichak.net/953.html

  2. کاربر روبرو از پست مفید elya29 سپاس کرده است .

    سمیرا1362 (شنبه ۳۱ خرداد ۹۳)

  3. #2
    کاربرفعال

    آخرین بازدید
    چهارشنبه ۰۱ مرداد ۹۳ [ ۰۵:۲۳]
    نوشته ها
    156
    امتیاز
    744
    سطح
    1
    Points: 744, Level: 1
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 99.0%
    دستاوردها:
    31 days registered500 Experience Points
    سپاس ها
    19
    سپاس شده 23 در 16 پست
    ممنون

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •