[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید | عضویت]


خیار : ۲کیلو
اب: ۱۶ لیوان
نمک : نصف لیوان
ترخان : نیم کیلو
سرکه سفید :۱فنجان
فلفل سبز تند : به ذائقه بستگی دارد
سیر :چند حبه

ابتدا خیارها و ترخان و سیرو فلفلها را شسته ..میگذاریم کاملا خشک شود ...
بسته به سلیقه میشود ان ها را خرد هم کرد ...
خیلیها به اشتباه خیارها را خیس و نیم خشک در اب نمک قرار میدهند که کاملا اشتباست ...بعد از خشک شدن خیارها و سبزیها ...
اب و نمک را میگذاریم تا جوش بیاد در اخرجوش سرکه سفید را می افزاییم ...
خیارها و سبزیها و سیر را لایه لایه در ظرف شیشه ای میچینیم ...
اب را در همان حین که جوش میخورد ...
در ظرف محتوی خیارها می ریزیم ...در ان را محکم میبندیم ..بعد ۲۴ ساعت انرا حتما در یخچال قرار دهید...

منبع : [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید | عضویت]