در اینجا با روش تهیه بستنی ایتالیایی آشنا شوید.
مواد لازم

مواد لازم
مقدار
1 پودر ژلاتین ١ ‏قاشق چای*خوری
2 تخم*مرغ ٢ ‏عدد
3 شیر ١ پیمانه
4 شکر ١ ‏پیمانه
5 کره 60 گرم
6 آب*لیمو ١ ‏قاشق چای*خوری
7 وانیل ٢ ‏قاشق چای*خوری
8 بیسکویت خردشده ١٢۵ ‏گرم
طرز تهیه

شیر، کره و وانیل را باهم مخلوط کرده و روی حرارت قرار می*دهیم. پس از جوشیدن، ژلاتین را به آن افزوده و خوب هم می*زنیم. سفیده تخم*مرغ*ها را جداگانه با شکر و آب*لیمو می*زنیم تا سفت شود. مواد را به سفیده تخم*مرغ می*افزاییم و سپس در ظرف مناسبی ریخته و در فریزر قرار می*دهیم. بعد از گذشت ٢ ‏ساعت بستنی را از فریزر خارج کرده و پودر بیسکویت را درون آن می*ریزیم. مواد را خوب به هم می*زنیم. سپس ظرف را در فریزر قرار می*دهیم تا بستنی آماده شود.
منبع: redirect.php?a=forums.pichak.net/941.html