کانال تلگرام فال و طالع بینی

در تمام بخش ها مدیر فعال ( با سابقه فعالیت در انجمن های دیگر ) می پذیریم ، با ما تماس بگیرید. انجمن پیچک

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: گراتن سیب زمینی و ژامبون

  1. #1
    مدیر کل سایت

    آخرین بازدید
    شنبه ۰۸ اردیبهشت ۹۷ [ ۱۸:۱۶]
    محل سکونت
    من همان خاکم که هستم.
    نوشته ها
    2,502
    امتیاز
    106,558
    سطح
    1
    Points: 106,558, Level: 1
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 65.0%
    دستاوردها:
    Created Album picturesCreated Blog entryTagger First ClassThree FriendsOverdrive
    نوشته های وبلاگ
    27
    سپاس ها
    2,982
    سپاس شده 2,544 در 1,268 پست
    حالت من
    Khejalati

    Post گراتن سیب زمینی و ژامبون


    مواد لازم :
    سیر=سه حبه
    كره نرم شده= دو قاشق چایخوری
    خامه غلیظ =1 و 1/4 پیمانه
    شیر = 3/4 پیمانه
    سیب*زمینی پخته و ورقه شده= 700 گرم
    مغز كرفس ورقه شده =300 گرم
    ژامبون گوشت دودی خردشده= دو تا چهار ورقه

    طرز تهیه :
    فر را با دمای 475 درجه فارنهایت معادل 240 درجه سانتی*گراد روشن كنید. ابتدا سیر و سپس كره را داخل یك قالب گرد پیركس 5/22 سانتی*متری به عمق حدود چهار سانتی*متر بمالید.یك پیمانه خامه و شیر را به همراه سیر درون قابلمه كوچكی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید، سپس نصف سیب*زمینی و نصف كرفس را یكی در میان درون قالب چرب شده بچینید. ژامبون خرد شده و یك پیمانه پنیر را روی آنها بپاشید و بقیه سیب*زمینی و كرفس را روی آن بچینید. مخلوط خامه و شیر داغ را روی مواد درون ظرف بریزید و بقیه خامه و سپس دو قاشق پنیر را روی آن بپاشید.قالب را حدود 15 دقیقه یعنی تا وقتی روی غذا طلایی شود در فر بگذارید سپس درجه فر را روی حرارت 375 درجه فارنهایت یا 190 درجه سانتی*گراد كم كنید و بگذارید حدود 50 دقیقه دیگر در فر بپزد.وقتی زمان پخت تمام شد، اجازه دهید ظرف ده دقیقه بماند تا سرد شود و سپس غذا را سرو كنید
    تصاویر پیوست شده
    • نوع فایل: jpg 845.jpg (6.1 کیلو بایت, 5 مشاهدات)



    ..*
    روی لینک تاپیک های زیر کلیک و حتما مطالعه کنید *..


    "اطلاعيه و اخبار انجمنها"قوانین انجمن"

    Hidden Content



    برای جلوگیری از بی نظمی در تاپیک ها لطفا فقط از دکمه سپاس استفاده کنید

    هنگام زدن تاپیک دقت کنید تاپیک تکراری نباشد



  2. کاربر روبرو از پست مفید دنیای خاموش من سپاس کرده است .

    وکیل (شنبه ۲۴ تیر ۹۱)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •