آرد سفید : ۱ فنجان
تخم مرغ : ۶ عدد
آب لیموترش : ۱ قاشق سوپخوری
لیمو ترش : ۴ عدد
شکر : ۱ فنجان
نمک : ۰.۲۵ قاشق مربا خوری
آب : ۲ قاشق سوپخوری


آرد را به دقت اندازه کرده با نمک مخلوط و خوب الک می*کنیم
سفیده و زرده را از هم جدا می*نمائیم.
زرده را با نصف شکر مخلوط نموده آنقدر می*زنیم تا سفید رنگ شود
سفیده را جداگانه می*زنیم به*طوری که پف کند و بقیه شکر را کم کم به آن می*افزائیم و زدن را ادامه می*دهیم تا شکر کاملاً تمام شود
به زده و شکر آبلیمو و پوست لیمو و آب سرد اضافه کرده باز هم تا چند دقیقه می*زنیم.
سفیده و زرده را با هم مخلوط می*کنیم و آرد را دو مرتبه روی سفیده و زرده الک می*نمائیم
قالب دلخواه را چرب کرده آرد می*زنیم.
در فر ۳۲۵ درجه به مدت یک ساعت الی یک ساعت و چند دقیقه می*گذاریم و سپس بیرون آورده در ظرف مورد نظر قرار می*دهیم.
تبصره، پس از اضافه کردن زرده و سفیده باید مخلوط را با دقت و به آرامی هم بزنیم بهتر خواهد بود که سفیده را در آخرین دقیقه به مایه بیفزائیم.