کانال تلگرام فال و طالع بینی

در تمام بخش ها مدیر فعال ( با سابقه فعالیت در انجمن های دیگر ) می پذیریم ، با ما تماس بگیرید. انجمن پیچک

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: طرز تهیه ی باقلوای پسته و بادام

  1. #1
    مدیر سایت

    آخرین بازدید
    دوشنبه ۲۴ آبان ۹۵ [ ۱۲:۴۸]
    محل سکونت
    Faye Alsmavat and earth
    نوشته ها
    2,286
    امتیاز
    86,338
    سطح
    1
    Points: 86,338, Level: 1
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Created Blog entryTagger First ClassYour first GroupThree FriendsCreated Album pictures
    نوشته های وبلاگ
    1126
    سپاس ها
    487
    سپاس شده 2,944 در 1,278 پست
    حالت من
    Shad

    طرز تهیه ی باقلوای پسته و بادام

    پسته : ۲۵۰ گرم
    بادام : ۲۵۰ گرم
    خاک قند : ۲۵۰ گرم
    هل : ۱ قاشق سوپخوری
    زرده تخم مرغ : ۲ عدد
    شیر هموژنیزه : ۱ فنجان
    روغن : ۲ قاشق سوپخوری
    آرد سفید : ۱۷۵ گرم
    بکین پودر : ۰.۵ قاشق مربا خوری
    آب : ۱.۵ فنجان
    شکر : ۵۰۰ گرم
    گلاب : ۰.۵ فنجان


    قبل از هر کاری بادام*ها و پسته*های را پوست بگیرید و خوب چرخ کنید.
    خمیر لواش باقلوای دو رنگ بادام و پسته را به طریق ذیل آماده می*کنیم:
    شیر، بکینگ پودر و روغن و زرده تخم مرغ را مخلوط می*کنیم و کم کم آرد می*ریزیم و مرتب به*هم می*زنیم تا مایه خمیر شده به*دست نچسبد و زیاد هم سفت نشود، بعد خمیر را خوب مالش می*دهیم و می*گذاریم دو سه ساعت در کیسه نایلون بماند سپس مایه بادام، پسته و قند و هل کوبیده را مخلوط می*کنیم، آنگاه روی میز کمی آرد می*پاشیم (باقلوا را می*توان در سینی و یا در جعبه کوچک نیم کیلوئی و یا یک کیلوئی تهیه کرد، البته خیلی راحت*تر است که باقلوا را در جعبه تهیه نمائیم) در صورت تهیه در جعبه از خمیر گلوله*ای به اندازه یک گردو بر*می*داریم روی میز را کمی آرد می*پاشیم و خمیر را با نورد نازک تا حدی که ممکن است باز می*کنیم و دقت می*کنیم بآن فرم جعبه را بدهیم با برس مخصوص آرد روی لواش را پاک می*نمائیم جعبه را روی لواش قرار می*دهیم لواش را به حدی که تقریباً اطرافش نیم سانت از جعبه بزرگ*تر شود می*بریم و این لواش را در جعبه می*اندازیم و به همین طریق داخل جعبه را می*توان ۲ تا ۳ ورقه لواش انداخت*، بعد جعبه را با مایه بادام*، پسته و قند آماده شده پر می*کنیم و با پشت قاشق مایه را فشار می*دهیم تا کاملاً سفت و صاف شود کمی گلاب با دست روی بادام، پسته و قند می*پاشیم و دو تا چهار ورق لواش به طریق فوق روی جعبه می*اندازیم و باقلوا را با کارد به*صورت لوزی یا چهار گوش می*بریم، بعد ۱۵۰ گرم روغن آب کرده جرم گرفته را داغ می*کنیم و به تناسب روی جعبه می*دهیم و جعبه*ها را داخل سینی فر می*چنیم و سینی را روی پنجره اول فر به*طرف پائین با حرارت ۳۰۰ درجه می*گذاریم تا یک ربع الی ۲۰ دقیقه بماند، بعد سینی را روی پنجره آخر فر به*طرف بالا می*گذاریم تا یک ربع بماند و روی باقلوا کمی طلائی رنگ شود، سینی را بیرون می*آوریم کمی که سرد شد روی جعبه*ها را به تناسب از شربت آماده شده می*ریزیم (شربت باقلوا را یک مرتبه روی باقلوا نمی*دهیم بهتر است شربت را به دفعات روی باقلوا داد تا باقلوا زیاد خمیر نشود.
    شربت باقلوا را بطریق ذیل آماده می*کنیم:
    شکر را با یک و نیم فنجان آب مخلوط می*کنیم و روی آتش می*گذاریم تا جوش بیاید و کمی غلیظ شود گلاب را می*ریزیم چند جوش که زد شربت را از صافی رد می*کنیم، در صوریتی*که باقلوا مدتی ماند و خشک شد کمی شربت رقیق و گرم روی باقلوا می*دهیم. در صورتیکه باقلوا را در سینی تهیه کردیم باید لواش را بزرگ به اندازه سینی باز کرده و به طریق فوق عمل نمود.
    طرز پوست گرفتن بادام:
    بادام را در آب سرد خیس می*کنیم و وقتی پوست آن نرم شد پوست آن را می*گیریم و یا در صورت نداشتن فرصت روی آن آب جوش می*ریزیم و فوری پوست می*کنیم. بعد بادام را در آبکش میر**یزیم آب آنکه کاملاً رفت روی میز را پارچه تمیزی می*اندازیم و بادام را روی آن پهن می*کنیم تا خشک شود.
    ♥ مخاطب ♥. . . !

    نوشته هایم را که می خوانی . . .

    نه لبخند بزن . . .

    نه اشک بریز . . .

    نه سخنی بگو . . .

    هیـــــــــچ . . .

    تنها
    سکــــــــــــــوت کن . . .سکوت !

    و بیاندیش در لابلای هر واژه

    چــه دردی نهفته است !!!
    -------------------------------------
    همیــشه تو دلــت میگفــتی:
    این مــگه باچــند نــفر دوســته که همیــــشه آنلایــنه؟
    یه جمــله همــیشه یادت باشــه:

    همیــشه آنلایــن تــرین ها تنــــهاترینــــند








  2. کاربر روبرو از پست مفید DayaN سپاس کرده است .

    دنیای خاموش من (سه شنبه ۲۴ مرداد ۹۱)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •