شیرینی ناپلئونی بسیار خوش*طعم است. با کمک مقاله*ی زیر آن را برای خود و خانواده*تان تهیه کنید.


مواد لازم

مواد لازم
مقدار
1 کره ١۵٠ ‏گرم
2 ‏آرد سفید 1/5 ‏لیوان
3 ‏آب ولرم 1 لیوان
4 نمک کمی
5 خامه به مقدار لازم
6 ‏ پودر قند نصف لیوان
7 وانیل ربع قاشق چای*خوری
طرز تهیه

‏آرد را در ظرف نسبتاً بزرگی می*ریزیم و آب ولرم را کم*کم به آن اضافه کرده و خمیر را درست می*کنیم. خمیر آماده*شده را به مدت یک ساعت داخل کیسه نایلونی می*پیچیم. سپس خمیر را روی صفحه*ای پهن می*کنیم، به صورتی که ضخامت آن به اندازه*ی نان لواش شود. یک پارچه یا تکه*ای پلاستیک روی خمیر می*کشیم. تکه*های کره که نازک بریده شده است را روی یک طرف نان چیده و طرف دیگر را روی کره*ها برمی*گردانیم و با وردنه صاف می*کنیم. بگذارید خمیر چند دقیقه استراحت کند و بعد دوباره آن را دو لا کرده و با وردنه صاف کنید. خمیر را با کارد به شکل مربع یا مستطیل هم اندازه برش می*دهیم و در سینی فر چیده و با حرارت ملایم می*پزیم. پس از اینکه خمیر طلایی شد آن را از فر خارج کرده و می*گذاریم کاملاً سرد شود. خامه و کمی پودر قند و وانیل را با همزن خوب مخلوط می*کنیم تا خامه فرم بگیرد. سپس آن را روی یک تکه خمیر پخته*شده مالیده و لایه*ی دیگری از خمیر را روی آن قرار می*دهیم. این کار را تکرار می*کنیم تا تعداد لایه*ها به 6 عدد برسد و روی لایه آخر پودر قند می*پاشیم.

منبع : redirect.php?a=forums.pichak.net/1000.html