مواد لازم

مواد لازم
مقدار
1 سبزی کوکوی خردشده ۲۵۰ گرم
2 زرشک و گردوی خردشده ۱قاشق سوپ*خوری از هر کدام
3 تخم*مرغ ۳ عدد
4 آرد گندم ۱ قاشق سوپ*خوری
5 نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
6 روغن مخصوص سرخ کردن به میزان لازم
طرز تهیه:

سبزی کوکو | تره، جعفری، شوید، گشنیز و کمی شنبلیله یا ترخون،سس روی هم یک کیلو | را پاک*کنید، بشویید و ریز خرد نمایید. دقت داشته باشید که باید سبزی کوکو را از سبزی*پلویی ریزتر خردکنید.سبزی خردکرده را داخل کاسه*ای بریزید و تخم*مرغ*ها را داخل آن بشکنید. مقداری نمک، فلفل، زردچوبه و آرد به آن بیفزایید و هم بزنید تا یک دست شود. سپس روغن مخصوص سرخ کردنی را در تابه بریزید و بگذارید کاملاً داغ شود، در غیر این صورت کوکو به تابه می*چسبد و موقع برگرداندن خرد می*شود.وقتی روغن خوب داغ شد، نیمی از مایه کوکو را درون تابه بریزید. سپس گردوی خردشده و زرشک شسته را روی کوکو بپاشید.بقیه مایه کوکو را روی گردو و زرشک بریزید و با پشت قاشق روی مواد را فشار دهید و اجازه دهید یک طرف کوکو کاملاً سرخ و برشته شود .کوکو را به شکل دلخواه برش دهید و آن* را برگردانید. اجازه دهید طرف دیگر نیز سرخ شود. می*توانید از قالب مخصوص سرخ کردن کوکو نیز استفاده کنید.دقت داشته باشید! اگر زرشک را با مواد مخلوط*کنید ضمن سرخ شدن کوکو، زرشک*ها می*سوزند.در صورت تمایل می*توانید از ۵ برگ کاهوی خردشده نیز در سبزی کوکو استفاده کنید. کاهو طعم بهتری به کوکو می*دهد.
منبع : redirect.php?a=forums.pichak.net/175.html