کانال تلگرام فال و طالع بینی

در تمام بخش ها مدیر فعال ( با سابقه فعالیت در انجمن های دیگر ) می پذیریم ، با ما تماس بگیرید. انجمن پیچک

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: خورشت بامیه

  1. #1
    مدیر کل سایت

    آخرین بازدید
    شنبه ۰۸ اردیبهشت ۹۷ [ ۱۸:۱۶]
    محل سکونت
    من همان خاکم که هستم.
    نوشته ها
    2,502
    امتیاز
    106,558
    سطح
    1
    Points: 106,558, Level: 1
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 65.0%
    دستاوردها:
    Created Album picturesCreated Blog entryTagger First ClassThree FriendsOverdrive
    نوشته های وبلاگ
    27
    سپاس ها
    2,982
    سپاس شده 2,544 در 1,268 پست
    حالت من
    Khejalati

    Post خورشت بامیه

    مواد لازم برای 4 نفر:
    - بامیه؛ یک کیلوگرم
    - گوشت بدون استخوان خورشی؛ نیم کیلوگرم
    - پیاز؛ 2عدد
    - روغن و نمک؛ *به میزان لازم
    - رب گوجه*فرنگی؛ یک قاشق سوپ*خوری سرپر
    - زردچوبه؛ یک قاشق چای*خوری
    - آبغوره؛ به میزان لازم


    روش تهیه:
    1 - ابتدا یکی از پیازها را پوست کنده و بعد از شستن، ریز خرد کنید. سپس در یک قابلمه مناسب مقداری روغن بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا داغ شود. سپس پیاز را اضافه کنید و تفت دهید تا طلایی*رنگ شود.
    2 - گوشت را بشویید و به صورت قیمه*ای خرد کنید؛ سپس به پیاز در حال سرخ شدن اضافه کنید و همراه با آن تفت دهید. در این زمان زردچوبه را هم اضافه کنید و همراه با گوشت و پیاز حرارت دهید. حالا 2 یا 3 لیوان آب*جوش به مخلوط گوشت و پیاز اضافه کنید. در ظرف را بگذارید تا گوشت به طور کامل بپزد؛ البته شعله اجاق*گاز باید کم باشد.


    3 - در این فاصله بامیه*ها را پاک کنید و بعد از شستن داخل سبدی بریزید.




    نکته 1: برای آنکه بامیه*ها غذا را لعاب*دار نکنند، تنها چند میلی*متر از ته چوب آنها را ببرید.


    نکته 2: هر چه بامیه*ها درشت*تر باشند، لعاب بیشتری به غذا می*دهند؛* پس اگر خورش را لعاب*دار دوست ندارید، بامیه*ها را ریز انتخاب کنید.


    نکته 3: وقتی مدت زمان پخت بامیه زیاد باشد، له شده و در نتیجه خورش را لعاب*دار می*کند؛ پس بامیه*ها را مدت کمی بپزید.


    نکته 4: حالا اگر برخلاف نظر عده*ای دیگر، خورش بامیه یا هر غذای دیگری را که با بامیه پخته می**شود، لعاب*دار دوست دارید، یکی دو میلی**متر از سر مخروطی شکل آن را ببرید.


    4 - پیاز دوم را هم به صورت خلالی خرد کنید و بعد در یک تابه مناسب مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. پس از آن، خلال*های پیاز را در آن تفت دهید تا طلایی رنگ شود. حالا یک قاشق سوپ*خوری رب*گوجه*فرنگی به آن بیفزایید و همراه با پیاز در روغن حرارت دهید.




    نکته: با این کار هم به*اصطلاح طعم خامی رب از بین می*رود و هم رب رنگ بیشتری در غذا ایجاد می*کند. پس از یکی دو دقیقه، بامیه*ها را به آن اضافه کنید و همراه پیاز کمی تفت دهید.


    5 - پس از آنکه گوشت پخته شد، مخلوط بامیه و پیاز داغ را به آن اضافه کنید و اجازه دهید چند جوش بخورد؛ البته اضافه کردن نمک نیز یادتان نرود.
    6 - بعد از حدود نیم ساعت، آبغوره را اضافه کرده و نیم ساعت دیگر صبر کنید تا خورش روی حرارت ملایم اجاق جا بیفتد.
    نکته: بعضی*ها به مواد لازم خورش بامیه، لپه نیز اضافه می*کنند؛ یعنی در واقع خورش قیمه بامیه می*پزند که آن هم طعم و مزه خوبی دارد.



    ..*
    روی لینک تاپیک های زیر کلیک و حتما مطالعه کنید *..


    "اطلاعيه و اخبار انجمنها"قوانین انجمن"

    Hidden Content



    برای جلوگیری از بی نظمی در تاپیک ها لطفا فقط از دکمه سپاس استفاده کنید

    هنگام زدن تاپیک دقت کنید تاپیک تکراری نباشد



  2. کاربر روبرو از پست مفید دنیای خاموش من سپاس کرده است .

    وکیل (شنبه ۲۴ تیر ۹۱)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •