کانال تلگرام فال و طالع بینی

در تمام بخش ها مدیر فعال ( با سابقه فعالیت در انجمن های دیگر ) می پذیریم ، با ما تماس بگیرید. انجمن پیچک

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 , از مجموع 2

موضوع: ميكادو (با مايكروويو)

  1. #1
    مدیر کل سایت

    آخرین بازدید
    شنبه ۰۸ اردیبهشت ۹۷ [ ۱۸:۱۶]
    محل سکونت
    من همان خاکم که هستم.
    نوشته ها
    2,502
    امتیاز
    106,558
    سطح
    1
    Points: 106,558, Level: 1
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 65.0%
    دستاوردها:
    Created Album picturesCreated Blog entryTagger First ClassThree FriendsOverdrive
    نوشته های وبلاگ
    27
    سپاس ها
    2,982
    سپاس شده 2,544 در 1,268 پست
    حالت من
    Khejalati

    Post ميكادو (با مايكروويو)



    مواد لازم :




    روغن جامد: يك پيمانه
    آرد: يك پيمانه
    پودر كاكائو: يك قاشق غذاخوري
    روغن مايع: يك تا 2 قاشق غذاخوري براي حل كردن كاكائو
    پودر قند: يك پيمانه
    اسانس موز: 2 قطره
    مغز به دلخواه: يك دوم پيمانه، پودر شده
    ارده: 2 قاشق غذاخوري
    نان مخصوص ميكادو: 4 عدد
    پودر پسته و نارگيل: به ميزان لازم
    طرز تهيه :






    روغن جامد را داخل مايكروويو بگذاريد و 2 دقيقه با قدرت 100 درصد (حداكثر) زمان دهيد تا مايع شود. سپس آرد را به آن اضافه كرده، به مدت 6 تا 8 دقيقه ديگر با قدرت 100 درصد (حداكثر) در دستگاه بگذاريد و در اين فاصله 2 بار آن را هم بزنيد تا تفت داده شود. سپس آن را از دستگاه بيرون آوريد، كاكائو را در روغن مايع حل كنيد و به آن اضافه كنيد. سپس ساير مواد را به آن افزوده و كاملاً هم بزنيد تا يكنواخت و خمير مانند شود.
    يك ورق نان ميكادو را روي ميز بگذاريد و يك سوم از مواد را با كاردك روي آن پهن كرده، نان بعدي را روي آن بگذاريد. اين كار را تا آخرين لايه نان كه چهارمين نان است تكرار كرده و با دست به آرامي فشار دهيد. شيريني را نيم ساعت در يخچال قرار داده و به صورت مربع يا مستطيل برش داده و در ظرف دلخواه بچينيد.
    نکات:


    مي توانيد روي آخرين نان را با پودر پسته يا نارگيل تزئين كنيد.
    مغز پودر شده مي تواند شامل پودر پسته، بادام و فندق باشد.
    آرد در دقايق آخر شروع به تفت خوردن مي كند. در دقايق اوليه نيازي به هم زدن نمي باشد.
    قبل از ريختن پودر پسته يا نارگيل، به وسيله ي قلم مو روي نان ميكادو شربت بماليد تا مواد كاملاً به نان بچسبد.
    در هر مرحله پس از قرار دادن نان ميكادو به خوبي آن را پرس كنيد.
    مي توانيد براي بهتر چسبيدن لايه ها روي شيريني را با كيسه فريزر پوشانده و چند كتاب سنگين (به مدت دو تا سه ساعت) روي شيريني قرار دهيد تا در اثر سنگيني آن لايه ها كاملاً به هم بچسبد.
    براي تزئين روي ميكادو از شربت ذوب شده هم مي توانيد استفاده كنيد.
    تصاویر پیوست شده



    ..*
    روی لینک تاپیک های زیر کلیک و حتما مطالعه کنید *..


    "اطلاعيه و اخبار انجمنها"قوانین انجمن"

    Hidden Content



    برای جلوگیری از بی نظمی در تاپیک ها لطفا فقط از دکمه سپاس استفاده کنید

    هنگام زدن تاپیک دقت کنید تاپیک تکراری نباشد



  2. 2 کاربر از پست مفید دنیای خاموش من سپاس کرده اند .

    elya29 (پنجشنبه ۰۳ مهر ۹۳),وکیل (شنبه ۲۴ تیر ۹۱)

  3. #2
    کاربر سایت

    آخرین بازدید
    پنجشنبه ۰۴ آبان ۹۶ [ ۰۱:۴۶]
    نوشته ها
    66
    امتیاز
    264
    سطح
    1
    Points: 264, Level: 1
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 99.5%
    دستاوردها:
    7 days registered250 Experience Points
    سپاس ها
    0
    سپاس شده 0 در 0 پست

    ممنونم... فروشگاه اینترنتی نت منزل / مرجع ظروف پذیرایی و آشپزخانه : [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید | عضویت]
    فروشگاه اینترنتی نت منزل/ مرجع ظروف پذیرایی و آشپزخانه: www.netmanzel.com

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •