سال 2010 | 288 صفحه | ISBN: 9781580081382 | 68,7 MB |


[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید | عضویت]


معرفی:
David Lebovitz شیرینی پز ماهری است که به خاطر دسرهای خلاقانه خود با طعم های منحصر به فرد و دستورالعمل های آسان خود معروف شده است. او در کتاب پیش رو صفی شامل بیش از ۱۷۰ دستورالعمل برای کیک، پای ها، نان شیرینی مربائی، دسرهای ترد، پودینگ، بستنی، شربت، آب نبات، سس دسر، کنسروهای میوه و موارد بسیار دیگر را به علاقه مندان ارائه می دهد.
کتاب “آماده برای دسر” تالیف جدید از بهترین و جدیدترین دستورالعمل های David به شمارمی آید که بدون شک الهام بخش خوبی برای شما محسوب می شود.
این کتاب حاوی تصاویر فوق العاده ای از عکاس معروف Maren Caruso می باشد. و به کمک آن” افراد با سطح مهارت های مختلف می توانند بر تهیه انواع دسرهای لذیذ و خلاقانه مسلط شوند.



ستون تمدن، کتاب و مطبوعات است. "پلو تارک"