میوه*هایی که هوش و حافظه* را افزایش می**دهند، شامل موارد زیر می شوند:
انگور:
انگور دارای پتاسیم بوده که موجب احساس شادی می*شود. از طرف دیگر، حاوی فسفات زیادی است که غذای مغز و سلسله* اعصاب است و باعث ازدیاد هوش و حافظه می*شود همچنین به علت داشتن منگنز،عامل رشد محسوب می*شود، چهره را روشن کرده و غذای مناسبی برای سلسله* اعصاب به شمار می*رود. این میوه* خوشمزه باعث تقویت نیروی عضلانی نیز می*گردد. این میوه جوانی دوباره*ای به فرد می*بخشد، ذهن را فعال و عضلات را قوی می*سازد و از سقط جنین جلوگیری می*کند.
انار:
خوردن انار، معده را تقویت کرده و ذهن را نیرو می*بخشد و موجب تقویت حافظه می*گردد.چون انار قادر است معده و روده*ها را پاک کند، لذا جداره روده را برای دفاع و دور کردن ویروس*ها آماده می*سازد. بنابراین سموم به خون و قلب وارد نمی*شوند و قلب رونق و حیات تازه*ای می*یابد و به این طریق، سلول*های کبد فعال می**شوند.هم*چنین باعث دفع اوره و کلسترول و سموم دیگر می*شود.آب انار، در حفظ تعادل مایعات بدن به خصوص خون، نقش مهمی دارد؛ چون املاح آب انار با مواد آلی ترکیب شده، زود جذب می*شود و در بیماری راشیتیسم، کم*خونی ، ضعف اعصاب و تقویت عمومی بدن بسیار موثر است.اگر خانم*های باردار در این دوران انار مصرف کنند، بزرگترین خدمت را به فرزند آینده* خود کرده*اند؛ چرا که علاوه بر تقویت مادر، به رشد آینده* کودک هم کمک می*کند. انار خون*ساز است. در موقع مصرف، افزودن کمی گلپر علاوه بر بوی مطبوع ، به هضم آن نیز کمک می*کند. ناگفته نماند انار مقوی روح و ذهن است.
انجیر:
انجیر به علت داشتن کلسیم و فسفر فراوان ،سبب تقویت استخوان*ها و رشد کودکان شده و ویتامین*های آن موجب تقویت چشم می*شود.این میوه منبع تولید انرژی است. انجیر خشک قدرت غذایی فراوانی دارد و مقوی مغز و اعصاب است.
سیب:
سیب ، یکی از بهترین میوه*های معجزه آسا است که هم خاصیت خنثی کردن سم را دارد و هم خاصیت غذایی و به علت داشتن مواد قلیایی، اسید اوریک را حل می*کند و برای معالجه* چاقی بسیار مفید است و به علت داشتن فسفر، تقویت*کننده اعصاب و مغز است و با داشتن ویتامین*های A ، B و C و املاح سودمندی مانند: کلسیم ، فسفر، منیزیم ، آهن، پتاسیم و سدیم برای همه* سنین به خصوص کودکان مفید است.سیب با خستگی ، فشار ذهنی و کمبود مواد معدنی مبارزه می*کند. تقویت*کننده* اعصاب و عضلات و دشمن سرسخت بوی بد دهان و آرامش دهنده* قلب است. بوییدن و خوردن آن موجب نشاط، شادی، تقویت حافظه و سلسله* اعصاب می*شود.سیب قرمز بیشتر از سیب سفید مفید است؛ البته به شرطی که تازه باشد.
منبع : نسل فردا

گردآوری : [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید | عضویت]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید | عضویت]