مواد لازم : سیب، پوست کنده و خرد شده 250 گرم شکر قهوه ای نرم 100 گرم شربت قند 50 گرم + 2 قاشق غذاخوری کره به میزان لازم سیب 1 عدد آرد خود ****ر 175 گرم جوش شیرین 1 قاشق چای خوری پودر دارچین 2 قاشق چای خوری پودر زنجبیل 1 قاشق چای خوری تخم مرغ 1 عدد بزرگ روش تهیه :* دمای فر را روی 180 درجه سانتی*گراد تنظیم نمایید.* سیب*های خرد شده را همراه با 100 میلی لیتر آب روی حرارت دهید تا آب شروع به جوشیدن کند. سیب*ها می*بایست حدود 5 دقیقه درحالی*که درب ظرف بسته است بپزند تا کاملاً نرم شوند. با یک قاشق چوبی سیب*ها را به هم بزنید تا له شوند و به شکل پوره دربیایند.* شکر و 50 گرم شربت قند را به آن اضافه نمایید تا همراه با پوره سیب بجوشند. سپس ظرف را از روی حرارت بردارید و در جایی قرار دهید تا خنک شود.* داخل قالبی را که برای پخت کیک در نظر گرفته*اید، با کره چرب کنید. دو قاشق غذاخوری از شربت را ته قالب بریزید. یک عدد سیب انتخاب کنید. پوست آن را بکنید. آن را نصف کنید و قسمت هسته آن را جدا نمایید. نیمی از آن را به تکه های یک چهارم برش بزنید و مابقی آن را خرد کنید. تکه های سیب را به آب لیموی تازه آغشته نمایید. سپس برش*های یک چهارمی سیب را ته قالب، داخل شربت بچینید.* آرد و جوش شیرین، پودر دارچین و زنجبیل را الک و با هم مخلوط نمایید. سپس نوک قاشق چای*خوری نمک به آن*ها بیفزایید.* یک عدد تخم مرغ را داخل پوره سیب، خوب بزنید، سپس را همراه با باقیمانده سیبی که خرد کرده*اید، داخل ظرف حاوی آرد بریزید و خوب به هم بزنید تا یکدست شوند. در این زمان خمیر کمی پف خواهد کرد.* فوراً خمیر را داخل قالب بریزید. سطح آن را صاف کنید و به مدت 40 الی 45 دقیقه داخل فر قرار دهید تا خوب پف کند. چاقویی را در کیک فرو ببرید اگر محتویات کیک هنگام بیرون کشیدن چاقو به آن نچسبد می*توانید به پخت کیک اطمینان پیدا کنید. اگر سطح کیک خیلی زود تیره رنگ شد می*توانید تا پایان زمان کامل پخت، سطح آن را با فویل بپوشانید.* بعد از بیرون آوردن کیک از داخل فر، مدتی صبر کنید تا کمی خنک شود سپس کیک را از قالب درون ظرفی که برای سرو در نظر گرفته*اید، برگردانید.کیک سیب می*تواند هم*نشین خوبی برای جمع دوستانه شما باشد و کامتان را شیرین کند.منبع:طرز تهیه پودینگ سیب - آکا - انواع کیک و بیسکوئیت و شکلات