ترشی بادنجان کبابی



بادنجان*ها را شسته و درسته در طبقه پایین فر با حرارت 200 درجه سانتی*گراد کبابی می*کنیم. پس از سرد شدن پوست آن*ها را گرفته و ریز خرد می*کنیم.

بوی دود بادنجان کبابی، این ترشی را خوش عطر و طعم کرده است.


مواد لازم :
بادنجان: یک کیلوگرم
سبزی ترشی خرد شده: 300 گرم
هویج: 200 گرم
سرکه: یک لیتر
زردچوبه: یک قاشق مرباخوری
ادویه ترشی: یک قاشق مرباخوری
فلفل سبز تند: پنج عدد
گردو ریز خرد شده: نصف پیمانه
نمک: به میزان لازم


طرز تهیه :


_ بادنجان*ها را شسته و درسته در طبقه پایین فر با حرارت 200 درجه سانتی*گراد کبابی می*کنیم. پس از سرد شدن پوست آن*ها را گرفته و ریز خرد می*کنیم.


_ هویج را ریز خرد کرده و با سرکه به مدت 10 دقیقه می*پزیم.


_ فلفل سبز را ریز خرد کرده، سپس تمام مواد را با هم مخلوط و در ظرف شیشه*ای می*ریزیم و در آن را محکم بسته و در جای خنک به مدت 10 روز می*گذاریم تا آماده شود.




منبع : [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید | عضویت]