بهار نارنج : ۳۰۰۰ گرم
شکر : ۲۵۰۰ گرم
آب لیموترش : ۰.۵ فنجان
هل : ۱ قاشق سوپخوری


این مربا یکی از لطیف*ترین و مطبوعترین مرباها است که باید در طبخ آن دقت بیشتری به*کار برود تا نتیجه مطلوب به*دست بیاید و نکته حساس آن است که باید بعد از چیدن بهار (شکوفه نارنج) بلافاصله آن را برای طبخ آماده نمود.
هم وزن بهار شکر در نظر می*گریم و برای هر یک کیلو شکر دو لیوان آب کافی است بهتر است بهار را دو سه ساعت در آب آهک بخوابانیم دیگ مناسبی را آب می*ریزیم و جوش می*آوریم بهار از آب آهک خارج می*کنیم و می*شوئیم دوباره در آب می*جوشانیم و آب آن را عوض می*کنیم، بعد بهار را در آب شیرین به مدت ۲۴ ساعت قرار می*دهیم و سه تا چهار بار آب آن را عوض می*کنیم، تا تلخی بهار گرفته شود بعد شکر را با آب می*جوشانیم و صاف می*کنیم و بهار را که تلخی آن گرفته شده است در شربت می*ریزیم و روی آتش می*گذاریم تا شربت بجوشد و قوام بیاید، بعد ۳ تا ۴ قاشق سوپخوری آب لیمو را اضافه می*کنیم و بعد از دو سه جوش مربا را از روی آتش بر می*داریم.
تهیه آب آهک:
به نسبت هر یک کیلو بهار نارنج یک کیلو آهک را در ۵ تا ۶ لیوان آب سرد حل می*کنیم به*هم می*زنیم و می*گذاریم آهک کاملاً رسوب کند و بعد آب زلال آن را روی بهار نارنج می*ریزیم و بعد ۲ تا ۳ ساعت بهار نارنج را مطابق دستور بالا آماده می*کنیم.