خشک کردن موز روشی مناسب برای تهیه یک دسر سالم و مغذی و همچنین روشی مفید برای نگه*داری موز است. موز سرشار از پتاسیم و ویتامین*های دیگری است که بدن شما به آن نیاز دارد.



مقدمه

خشک کردن موز روشی مناسب برای تهیه یک دسر سالم و مغذی و همچنین روشی مفید برای نگه*داری موز است. موز سرشار از پتاسیم و ویتامین*های دیگری است که بدن شما به آن نیاز دارد. در این مقاله روش خشک کردن موز را خواهید آموخت.

مراحل:

1. موزها را در آب لیمو خیس کنید.
• موزها را در یک کاسه آب لیموی تازه خیس کنید. بگذارید برای 5 دقیقه خیس بخورد.
• آب لیمو مانع قهوه*ای شدن موزها در حین فرآیند خشک شدن آن می*شود.


2. موزها را از آب لیمو بیرون آورده و آن*ها را تکه تکه کنید.
• همه*ی موزها را به قطعاتی با ضخامت یکسان ببرید. ضخامت آن*ها باید حدود 0.6 سانتی متر باشد. از یک تخته برش یا بشقاب استفاده کنید.


3. موزها را روی یک قفسه*ی سیمی قرار دهید.
• از یک قفسه برای خنک کردن و خشک کردن موزها استفاده کنید. قفسه را روی یک سینی شیرینی پزی کم*عمق قرار دهید.
• قرار دادن موزها روی این قفسه موجب می شود هرگونه رطوبت اضافی که در قطعات موز است خشک شود.
• تکه*های موز نباید روی هم انباشته شوند. بهتر است در کنار هم قرار داشته باشند.
• اشکالی ندارد که لبه*ی تکه*های موز با هم تماس داشته باشد. زیرا موزها در حین فرآیند خشک شدن کوچک می*شوند.


4 . فر را روشن کنید. دمای آن را 125 درجه تنظیم نمایید. اطمینان یابید که فر از قبل گرم شده باشد.
5 . موزها را داخل فر قرار دهید.
• موزها روی توری سیمی و سینی شیرینی پزی باید بمانند و در ردیف وسطی فر قرار داده شوند. موزها را برای 18 ساعت و یا تا زمان ترد شدن داخل فر بگذارید، اما مراقب باشید که قهوه*ای نشوند.


6 . موزها را داخل خشک کن بگذارید.
• اگر به خشک کن دسترسی دارید، می*توانید قطعات موز را داخل یکی از سینی*های خشک کن قرار داده و دمای آن را روی 135 درجه تنظیم کنید.
• موزها را برای 8 تا 16 ساعت داخل خشک کن بگذارید. موزها باید ترد شوند اما قهوه*ای نشود.


7 . اکنون کار شما به پایان رسیده است و موزها آماده هستند.




منبع :
redirect.php?a=wiki.5040.ir