گوشت بدون استخوان : ۵۰۰ گرم
نان سفید : ۱۰۰ گرم
روغن : قدری
پیاز : قدری
زرده تخم مرغ : ۴ عدد
فلفل : قدری
نمک : قدری


برگ کلم را جدا کرده و یکجوش بآن داده حاضر بگذارید. سپس گوشت و پیاز را چرخ نموده و آن را سرخ کرده نان روغنی را بکوبید و قیمه و پیاز سرخ شده را با آن مخلوط بنمائید.
سپس چهار زرده تخم مرغ و نمک و فلفل به مخلوط فوق اضافه کرده آن را در برگ کلم پیچیده در روغن سرخ نموده در کماجدان بچینید تا بپزد. آب غوره با کمی شکر بر خوشمزگی دلمه خواهد افزود.