مواد لازم برای 4 نفر

سینه مرغ كامل: 2 عدد
پیاز داغ: یك پیمانه
رب: 3 قاشق سوپ*خوری
پوره گوجه*فرنگی: یك*چهارم پیمانه
آبلیمو: 2 قاشق سوپ*خوری
نمك، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
جعفری: یك*دوم پیمانه ساطوری شده

روش تهیه

1 - سینه مرغ را به همراه یك پیمانه آب و 2 عدد ساقه كرفس و هویچ بپزید.

2 - پس از پخت، آن را كاملا ریشه*ریشه كنید.

3 - در قابلمه رب را با كمی روغن تفت دهید تا بوی خامی آن برود.

4 - پیاز داغ، پوره گوجه، آبلیمو و ادویه*ها را به آن اضافه كنید و خوب تفت دهید.

5 - یك*چهارم پیمانه آب مرغ اضافه كرده و سینه*ها را به آن اضافه كنید و 30 دقیقه زمان دهید تا كاملا مرغ*ها مزه*دار شده و آب آن برود.

6 - برنج دم*كشیده سفید را در ظرف مورد نظر بكشید از مواد روی برنج ریخته و دور ظرف را با جعفری ساطوری پوشش دهید.