کانال تلگرام فال و طالع بینی

در تمام بخش ها مدیر فعال ( با سابقه فعالیت در انجمن های دیگر ) می پذیریم ، با ما تماس بگیرید. انجمن پیچک

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: 7 نکته ی مهم در مورد بستنی

  1. #1
    مدیر سایت

    آخرین بازدید
    دوشنبه ۲۴ آبان ۹۵ [ ۱۲:۴۸]
    محل سکونت
    Faye Alsmavat and earth
    نوشته ها
    2,286
    امتیاز
    86,338
    سطح
    1
    Points: 86,338, Level: 1
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Created Blog entryTagger First ClassYour first GroupThree FriendsCreated Album pictures
    نوشته های وبلاگ
    1126
    سپاس ها
    487
    سپاس شده 2,944 در 1,278 پست
    حالت من
    Shad

    7 نکته ی مهم در مورد بستنی

    یکی از لذت* بخش**ترین میان*وعده*هایی که در تابستان طرفدارانش بیشتر هم می*شود، بستنی است. در این مطلب می*خواهیم کمی درباره* آن بیشتر بدانیم ...آیا تا به حال سردرد پس از خوردن بستنی را تجربه کرده*اید؟ محققان به این نوع سردرد، « فریز مغزی » می*گویند. وقتی خوراکی*های سردی مانند بستنی یا آب بسیار سرد می*خوریم، دمای سقف دهانمان که در حالت عادی گرم است به سرعت پایین می*آید و باعث ایجاد اختلال در خون*رسانی به این ناحیه و تحریک اعصابی می*شود که باید خون را به مغز برسانند. با ایجاد اختلال در خون*رسانی به مغز هم به وسیله تورم عروق اتفاق می*افتد و به این ترتیب، اعصاب مغزی تحریک می*شوند و سردرد به سراغمان می*آید. اگر طرفدار بستنی هستید و نمی*توانید سردردهای پس از آن را تحمل کنید، نگران نباشید. متخصصان دانشگاه میشیگان می*گویند اگر خوراکی*های سرد را آهسته بخورید و اجازه دهید بدنتان خود را با دمای آن*ها وفق دهد، از این*گونه سردردها خلاص خواهید شد. اگر دوست دارید اطلاعات کامل*تر و جدیدتری در مورد بستنی به دست بیاورید، بد نیست این پرسش و پاسخ*ها را با دقت بخوانید.1 - چرا روی بعضی از بستنی*ها یخ می*بندد؟گاهی وقتی بستنی را از فریزر و بسته*بندی خارج می*کنیم، بلورهای ریز یخ بر سطح آن می*بینیم و نمی*دانیم دلیل یخ زدن روی بستنی چیست. این مسئله نه ربطی به کیفیت پایین بستنی دارد و نه به زیاد ماندن آن داخل فریزر. تنها دلیل یخ زدن سطح بستنی این است که شما آن را مدتی بیرون از فریزر نگهداری کرده*اید و پس از نرم و باز شدن یخ، دوباره آن را داخل فریزر گذاشته*اید. برای پیشگیری از ایجاد چنین مشکلی باید بستنی را تا پیش از مصرف همواره در دمای بین 0 تا منفی 5 درجه سانتی*گراد داخل فریزر نگه دارید.2 - چرا برای تهیه بستنی*های خانگی به نمک نیاز داریم؟اگر اهل درست کردن دسرهای خانگی باشید، شاید این سۆال برایتان پیش بیاید. نمک، ماده*ای سخت است و ترکیب آن با خامه باعث می*شود مواد بستنی راحت*تر سرما را جذب کند و داخل فریزر یخ ببندد.3 - آیا کالری یک اسکوپ بستنی یخی میوه*ای از یک اسکوپ بستنی خامه*ای کمتر است؟یک اسکوپ بستنی یخی یا بستنی ماستی حدود 120 کیلوکالری انرژی دارد و فاقد چربی*های اشباع است، اما یک اسکوپ بستنی خامه*ای دارای حداقل 145 کیلوکالری انرژی است که این انرژی با افزودن شکلات یا انواع مغزها به بستنی*های خامه*ای به مراتب بالاتر هم می*رود.از سوی دیگر یک اسکوپ بستنی خامه*ای حدود 6 گرم چربی اشباع دارد، بنابراین مصرف این*گونه بستنی*ها به افراد دچار اضافه وزن یا کلسترول بالای خون توصیه نمی*شود.4 - چرا خوردن بستنی اعتیادآور است؟بستنی*خورهای حرفه*ای می*دانند مرتب و روزانه بستنی خوردن می*تواند پس از مدتی برای فرد اعتیاد به بستنی ایجاد کند. محققان معتقدند شیرینی و چربی بستنی باعث جذب ذائقه*های مختلف به آن می*شود، حالا اگر فردی مدام بستنی بخورد، ذائقه*اش به دریافت شیرینی و چربی بیشتر متمایل می*شود و به این ترتیب، میل و حرص او به خوردن بستنی بیشتر و بیشتر خواهد شد. تنها راه رهایی از اعتیاد به بستنی، محدود کردن مصرف آن به 2 بار در هفته است.5 - آیا بستنی*های لایت از بستنی*های معمولی سالم*ترند؟به تازگی بستنی*هایی با عنوان « لایت » به بازار آمده*اند و ادعا می*شود از سایر بستنی*ها سالم*تر هستند. بد نیست بدانید چربی این بستنی*ها حدود 50 درصد و کالری آن*ها حدود 33 درصد کمتر از سایر بستنی*هاست اما این دلیلی بر سالم*تر بودن آن*ها نیست.به هر حال در تهیه بستنی*های لایت هم از خامه استفاده شده است و خامه، هم انرژی دارد و هم چربی اشباع. متأسفانه بسیاری از افراد به دلیل اینکه فکر می*کنند بستنی*های لایت سالم*تر هستند، تعداد یا حجم بیشتری از آن*ها را در برنامه غذایی*شان می*گنجانند و به این ترتیب سالم*تر که نمی*مانند هیچ؛ دچار اضافه وزن و چربی بالای خون هم می*شوند.6 - بستنی ماستی چیست؟بستنی ماستی به انواعی از بستنی*ها گفته می*شود که ویژگی*های ماستی دارند. بیشتر بستنی*هایی که ما در حال حاضر آن*ها را مصرف می*کنیم، تخمیری نیستند بلکه بلافاصله فرموله و سپس منجمد می*شوند، اما بستنی می*تواند تخمیری هم باشد.در بستنی تخمیری، پایه فرآورده تخمیر می*شود. حالا اگر در مخلوط این بستنی*های تخمیری، از ماست که خودش شیر تخمیر شده با استارترهاست هم استفاده شود، به آن می*گوییم بستنی ماستی! در واقع، پایه اولیه بستنی*های ماستی همان شیر است که در روند تولید به آن استارترهایی که ماست تولید می*کنند، می*افزایند و دیگر مواد لازم برای مخلوط بستنی مانند شکر، چربی، مواد پایدارکننده و طعم*دهنده*ها را هم به آن اضافه می*کنند.بستنی ماستی جزو گروه لبنیات، البته با کمی تغییرات شیمیایی است که خواص بسیار مفید و فراوانی هم دارد. این بستنی، علاوه بر اینکه ترکیب*های شیر را دارد، طی فرآیند تولید، غلیظ*تر هم شده است و شاید بتوان تنها اشکال آن را کالری بالایش دانست.7 - نان بستنی اکسید تیتانیوم دارد؟نان بستنی از مخلوط آب، آرد، نمک، مقدار کمی روغن و... تهیه می*شود. ارزش غذایی آن به مقدار کم به نسبت مواد تشکیل*دهنده از نظر نشاسته و املاح شبیه ارزش غذایی نان است. از ترکیب این مواد، خمیری بسیار شل در مقایسه با خمیر نان به دست می*آید. این خمیر داخل قالب*های مستطیل شکل خیلی داغی که عمقشان بسیار کم است و به اشکال متفاوت لوزی، چهارخانه، خطوط مورب و... هستند، ریخته می*شود. در اثر حرارت قالب، خمیر خود را می*گیرد و می*پزد و در نهایت نان*هایی نازک و ترد و شکننده تهیه می*شود. نان بستنی قیفی هم به این روش تهیه می*شود فقط قالب*ها به شکل قیف هستند. برای اینکه نان*های بستنی، حالتی براق و درخشنده داشته باشند، به آن*ها ماده*ای به نام اکسید تیتانیوم می*افزایند. این ماده انواع مختلفی دارد و به دو نوع «غذایی» و «صنعتی» در بازار موجود است. در نوع غذایی، ماده اکسید تیتانیوم کیفیت و درجه خلوص بالایی دارد و مواد سمی و فلزات در آن موجود نیست، اما نکته مهم این است که باید بر اساس استاندارد و حد قابل مشخص و مجاز، از این ماده استفاده شود.از آنجا که برخی از نان*های بستنی داخل کارگاه*ها تهیه و توزیع می*شوند، ممکن است از نوع صنعتی این ماده که کیفیت خوبی ندارد یا بیش از مقدار مشخص شده، استفاده شود. از سوی دیگر چون اکسید تیتانیوم فرآورده*ای وارداتی است، امکان واردات آن از کشورهای غیرقابل اطمینان وجود دارد.بیشتر کارخانه*های مطمئن و معروف در تولید بستنی، نان بستنی را نیز خودشان تهیه می*کنند. در این کارخانه*ها بر روند تولید نان بستنی نظارت و کنترل انجام می*شود اما روی کارگاه*هایی که اقدام به تولید نان بستنی می*کنند، نظارت و کنترلی وجود ندارد و از سوی دیگر به دلیل عدم نظارت و کنترل دقیق، برای تهیه نان بستنی از اکسید تیتانیوم غذایی یا صنعتی استفاده می*شود. پس بستنی*های نانی را از مکان*های معتبر بخرید.
    ♥ مخاطب ♥. . . !

    نوشته هایم را که می خوانی . . .

    نه لبخند بزن . . .

    نه اشک بریز . . .

    نه سخنی بگو . . .

    هیـــــــــچ . . .

    تنها
    سکــــــــــــــوت کن . . .سکوت !

    و بیاندیش در لابلای هر واژه

    چــه دردی نهفته است !!!
    -------------------------------------
    همیــشه تو دلــت میگفــتی:
    این مــگه باچــند نــفر دوســته که همیــــشه آنلایــنه؟
    یه جمــله همــیشه یادت باشــه:

    همیــشه آنلایــن تــرین ها تنــــهاترینــــند








  2. 2 کاربر از پست مفید DayaN سپاس کرده اند .

    Z.F (شنبه ۲۱ مرداد ۹۱),دنیای خاموش من (یکشنبه ۲۲ مرداد ۹۱)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •