گل كلم*ها را به قطعات كوچك تقسیم كرده و با آب و نمك می*پزیم. هنگامی كه پخته شد آنها را در سبدی ریخته و می*گذاریم آب آنها كاملا گرفته شود.






مواد لازم برای 6 نفر: گل*كلم: متوسط یك عدد ـ تخم مرغ: 6 عدد ـ پیاز سرخ كرده: 2 تا 3 قاشق سوپخوری ـ روغن: 3 قاشق سوپخوری ـ زعفران: كمی ـ جوش*شیرین: 1 قاشق مربا خوری ـ نمك و فلفل به میزان لازم.

طرز تهیه:
گل كلم*ها را به قطعات كوچك تقسیم كرده و با آب و نمك می*پزیم. هنگامی كه پخته شد آنها را در سبدی ریخته و می*گذاریم آب آنها كاملا گرفته شود. حالا با چنگال آنها را كمی نرم می*كنیم. در ظرفی دیگر تخم*مرغ*ها را شكسته و كمی نمك و فلفل هم به آن اضافه می*كنیم. آنها را می*زنیم تا خوب با هم مخلوط شوند. سپس زغفران را در كمی آب جوش وجوش شیرین را در كمی آب سرد حل كرده و به تخم*مرغ*ها اضافه می*كنیم. پیاز داغ و گل*كلم*هایی كه كاملا خنك شده*اند به مایه تخم*مرغ اضافه كرده و تمام مواد را بخوبی مخلوط می*كنیم. سپس روغن را در ظرفی كه مناسب سرخ كردن باشد ریخته و می*گذاریم كمی داغ شود. در نهایت مایه كوكو را داخل ظرف ریخته و حرارت را كم می*كنیم تا بخوبی سرخ شود. بعد از سرخ شدن آن* را به تكه*هایی تقسیم كرده و بر می*گردانیم تا طرف دیگر كوكو هم سرخ شود.

منبع : [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید | عضویت]