برای بسیاری از افراد، تابستان بدون وجود هندوانه صفایی ندارد. با خواندن این مقاله درباره روش کاشت هندوانه شما می توانید خودتان هندوانه تابستانتان را فراهم کنید.



مقدمه

برای بسیاری از افراد، تابستان بدون وجود هندوانه صفایی ندارد. یک هندوانه آبدار و شیرین، بهترین میوه برای روزهای گرم و مرطوب تابستانی است. یکی از راه*های ساده و کم هزینه برای در دسترس داشتن این میوه، کاشتن آن است. کاشت گیاه هندوانه معمولاً خیلی ساده است، البته برای برداشت میوه*های بزرگ لازم است که شرایط خاصی برای گیاه فراهم شود. اگر شما آفتاب، آب، غذا و فضای مناسب را در اختیار گیاه هندوانه خود قرار دهید، به احتمال زیاد برداشت زیادی از گیاه خود دریافت خواهید کرد.

دستورالعمل*ها

1. حدود 3 هفته قبل از کاشت گیاه هندوانه در بیرون، دو یا سه عدد هسته هندوانه را در داخل خانه در کود گیاهی قرار دهید. زمانی که خطر سرمای زمستانی رفع شد، می*توانید هندوانه*ها را در خارج بکارید. دانه*ها را کمی داخل خاک فشار دهید تا صرفاً در خاک فرو روند. مقدار خیلی کمی خاک بر روی آن*ها بریزید. به وسیله یک آبپاش، به دانه*های هندوانه خود آب دهید. محفظه کاشت هندوانه را با یک درپوش پلاستیکی بپوشانید و دمای آن را حدود 26 تا 29 درجه سانتی*گراد نگه*دارید. زمانی که خاک به نظر خشک شد، به وسیله یک آبپاش آن را مرطوب کنید.
2. وقتی که جوانه*ها ظاهر شد، آن*ها را از هم جدا کنید و هر جوانه را در یک گلدان کوچک قرار دهید. زمانی که 2 یا 3 برگ اصلی _ برگ*هایی که بعد از برگ*های اولیه ظاهر می*شوند _ دیده شد، جوانه*های کوچک و ضعیف را از خاک خارج کرده و جوانه*های قوی تر را نگه*دارید.
3. زمانی که خطر یخ زدگی از بین رفت، جوانه*ها را در یک منطقه آفتاب*گیر که خاکی نرم و شنی دارد بکارید. گودال*هایی با عمق دو برابر ریشه*های نهال*های هندوانه بکارید و بین گودال*ها حدود 2 متر فاصله در نظر بگیرید. بین ردیف*های هندوانه حدود 2.5 تا 3 متر فاصله در نظر بگیرید. نهال*ها را طوری در گودال*ها قرار دهید که در همان عمق خود در گلدان قرار بگیرند و روی ریشه*های آن*ها خاک بریزید.
4. دور نهال*های هندوانه، خاک در حال تخمیر بریزید تا از رشد علف*های هرز جلوگیری کرده و رطوبت خاک را حفظ کند. زمانی که خاک در حال خشک شدن بود، به گیاه آب دهید.

نکته*ها و هشدارها

زمانی که هندوانه*ها به نظر رسیده می*رسیدند _ حدود 120 روز بعد از کاشت _ آن*ها را از گیاه جدا کنید. زمانی که پیچک هندوانه*ها به رنگ قهوه*ای در آمده و شکننده می*شود، آن*ها آماده برداشت هستند. همچنین می*توان از رنگ سبز مات هندوانه و زردی انتهای آن نیز متوجه آماده شدن آن*ها برای برداشت شد.
از کاشت هسته*های هندوانه*هایی که مصرف می*کنید خودداری کنید. اکثر آن*ها از نمونه*های پیوندی هستند و محصولی که شما در ذهن دارید را به شما نخواهند داد.


منبع: redirect.php?a=forums.pichak.net/1249.html