با کمک مقاله زیر به تهیه حریره بادام بپردازید.



مواد لازم

مواد لازم مقدار
نشاسته ١ ‏قاشق
مغز بادام ١٠٠ ‏گرم
‏هل ١ ‏عدد
شکر نصف پیمانه
طرز تهیه

‏مغز بادام*ها را در آب جوش می*ریزیم تا پوست آن کاملاً خیس بخورد و جدا شود |دقت کنید که مغز بادام*ها نباید بو داده یا شور باشد|. وقتی پوست بادام را کامل گرفتید، آن را روی پارچه نخی پهن کنید تا خشک شود. سپس آن*ها را در آسیاب ریخته و خوب خرد نمایید. مقدار کمی آب داخل بادام ریخته و به هم بزنید تا محلولی مانند شیر به وجود آید. سپس آن را از صافی بگذرانید. محلول را روی حرارت ملایم گذاشته و نشاسته و شکر را به آن اضافه می*کنیم. نصف لیوان آب می*ریزیم. وقتی حریره غلیظ گردید، آن را از روی حرارت برداشته و در ظرف مناسب می*ریزیم و روی آن را با هل آسیاب شده تزئین می*نماییم.


منبع: redirect.php?a=forums.pichak.net/864.html