طرز تهیه ترشی هلو و زردآلو

مواد لازم

مواد لازم
مقدار
1
‏هلو
٣٠٠ ‏گرم
2
زردآلو
٣٠٠ ‏گرم
3
‏نعناع
نصف پیمانه
4
گل کلم
۴٠٠ ‏گرم
5
سیر
٣ ‏حبه
6
سرکه
به مقدار لازم
7
نمک
به مقدار لازم
‏طرز تهیه
‏هلو و زردآلو را کمی خشک و سپس رنده می*نماییم. سیر را به قطعات ریزی خردکرده و به مواد فوق می*افزاییم. گل کلم را به اندازه سیر تک*تک کرده و به همراه نعناع خشک داخل مواد می*ریزیم. تمامی مواد را خوب باهم مخلوط می*کنیم و در ظرف مناسبی می*ریزیم. روی مواد را از سرکه پر می*کنیم. درب ظرف را محکم کرده و در جای خنک می*گذاریم.






منبع:redirect.php?a=forums.pichak.net/794.html