در این مقاله روش تهیه ترشی خیار به شما نشان داده شده است.




مواد لازم

مواد لازم
مقدار


‏خیار
٧٠٠ ‏گرم


ترخان
١ ‏شاخه


‏سیر
٨ ‏حبه


سرکه
به مقدار لازم


‏نمک
به مقدار لازم

طرز تهیه
‏خیار را شسته و در ظرف مناسب می*ریزیم. سیر را حبه کرده و لابه*لای خیارها ‏می*گذاریم. ترخان را نیز به قطعات درشت خرد نموده و داخل ظرف می*ریزیم.
‏آب، نمک و سرکه را می*جوشانیم. به ازا هر لیتر آب جوش یک استکان سرکه و یک قاشق نمک می*ریزیم و سپس آب در حال جوش را روی خیارها می*ریزیم، به طوری که سطح ظرف را بپوشاند. درب ظرف را محکم کرده و ترشی را در جای خنک قرار می*دهیم.




منبع: redirect.php?a=forums.pichak.net/787.html