در زیر مواد و مراحل تهیه حاج*بادام برای شما شرح داده شده است.







مواد لازم
مواد لازم مقدار
‏زرده تخم*مرغ ٣ ‏عدد
پودر قند ۵٠٠ ‏گرم
گلاب ١ ‏فنجان
هل ١ ‏عدد
مغز بادام ٢۵٠ ‏گرم

طرز تهیه ‏مغز بادام را داخل آب جوش خیس کرده تا پوست آن به راحتی جدا شود. مغز بادام*ها را یک روز جلوی آفتاب می*گذاریم تا خشک شوند. سپس آن*ها را در ‏آسیاب می*ریزیم. زرده تخم*مرغ را با همزن می*زنیم تا سفت و سفید شود. مغز بادام، پودر قند، هل کوبیده شده و گلاب را با مواد ترکیب می*کنیم تا خمیر یکنواختی به دست آید ‏. خمیر را روی سطح آرد پاشی شده با وردنه پهن می*کنیم و به شکل لوزی برش می*دهیم. حاج*بادام را بلافاصله در مینی فر گذاشته و با حرارت ملایم می*پزیم.



منبع: redirect.php?a=forums.pichak.net/999.html