در ماه رمضان خوردن کیک در سحری و افطار بسیار مفید است و انرژی بسیاری برای بدن فراهم می کند.ما پختن چند کیک را که برای ماه مبارک رمضان مناسب است را به شما آموزش می دهیم.




کیک زرین

مواد لازم


........آرد
1/3 و 2 پيمانه
........شكر
1/3 و 1 پيمانه
........تخم مرغ
2 عدد
........شير
1 پيمانه و 2 قاشق غذاخوري
........بكينگ پودر
2 قاشق مربا خوري
........روغن مايع
1/2 پيمانه
........وانیل
مقدار کمی

طرز تهيه
اول تمام مواد خشك را قاطي ميكنيم.الك كرده كنار ميگذاريم بعد روغن مايع شير و تخم مرغ را با هم مخلوط كرده و با مايه اولي مخلوط ميكنيم و در فر با درجه حرارت 170 درجه به مدت 30 الي 40 دقيقه ميپزيم.
نكته قابل ذكر اينكه كيك زرين در مدت زمان كمي قابل تهيه است و به همزن برقي نيازي نيست

================================================== ===================


کیک فنجانی فوری

مواد لازم


........کره خردشده
125 گرم
........شکر
165 گرم یا 3/4 پیمانه
........وانیل
1/4 قاشق چایخوری
........تخم مرغ
2 عدد
........آرد
225 گرم یا 1/2 و 1 پیمانه
........بیکینک پودر
2 قاشق چایخوری
........شیر
125 میلی لیتر یا 1/2 پیمانه

طرز تهیه
داخل قالب مافین را با کاغذ مخصوص می پوشانیم همه مواد را داخل کاسهای ریخته با دور کند می زنیم تا با هم ترکیب شوند. سپس دور همزن را به درجه متوسط تغییرداده تا زمانیکه مایع کاملا صاف و یکدست شده تغییر رنگ دهد می زنیم. سپس 2/3 داخل هر یک از قالب ها را با مایع پرکرده و در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد یا 350 درجه فارنهایت بمدت 30 دقیقه می پزیم. درصورت تمایل باخامه وپودرقندوتوت فرنگی تزیین می کنیم.

================================================== ===================


کیک پنیر نما مرمری

مواد لازم


........بیسکویت پودر شده
300 گرم
........شکلات آبکرده
80 گرم
........پودر شکر
100 گرم
........کره
100 گرم
........پنیر خامه ای
750 گرم
........شیر عسل
440 گرم
........تخم مرغ
3 عدد
........وانیل
1/2 قاشق غذاخوری
........شکلات آبکرده تلخ
60 گرم

طرز تهیه
بیسکویت و شکلات پودر شده را مخلوط در قالب گرد یا مستطیل پرس کنید. پنیر خامه ای را بزنید سپس شیر عسل را اضافه کنید بعد تخم مرغ ها را به همراه وانیل بیفزایید. نصف مایه را روی پایه بریزید. نصف دیگر را با شکلات مخلوط کنید و روی مایه ریخته و با چاقو نما مرمری کنید. در فر 300 f بمدت 45 - 50 دقیقه و بعد از خنک شدن از قالب خارج کنید و درون یخچال خنک کنید چند ساعت تا خودش را بگیرد.

================================================== ===================


کیک های پروانه ای

مواد لازم (مواد کیک ها)


........آب
2 قاشق چایخوری
........کره
2 قاشق غذاخوری
........تخم مرغ
2 عدد
........پودر قند
2 قاشق غذاخوری
........شکلات تیره آب شده برای تزیین
مقداری
........وانیل و نمک
نصف قاشق چایخوری
........آرد
1/2 و 1 فنجان
........شکر
1/2 فنجان
........شیر
1/2 فنجان
........بکینگ پودر
2 قاشق چایخوری
........مارمالاد با هر طعمی
4 قاشق غذاخوری
........کرم مخصوص
به میزان لازم
........پاستیل ماری سایز کوچک با رنگهای مختلف
تعدادی

کرم مخصوص :


........شیر عسلی
200 گرم
........آب
1/2 فنجان
........آرد
2 قاشق غذاخوری سرپر
........خامه سفت
170 گرم ( 3/4 فنجان )
........شکلات تیره آب شده برای تزیین
مقداری
........وانیل
نوک قاشق چایخوری

طرز تهیه

کیک ها:
فر را تا 200 درجه سانتیگراد گرم کنید. کاغذهای مخصوص کیک یزدی را در قالبهای مخصوص آنها قرار دهید. آب و کره را در شیر داغ کمی ریخته و آنرا بمدت 2 تا 3 دقیقه یا تا زمانیکه کره آب شود ، بر روی حرارت ملایم قرار دهید . تخم مرغ ها را در کاسه ای ریخته و آنها را با همزن دستی ، خوب بزنید . آرد را بر روی تخم مرغ ها الک کرده و شکر ، شیر ، بکینگ پودر ، وانیل و کره آب شده را به آنها افزوده و همه مواد را خوب بهم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند . مخلوط را با قاشق و بطور مساوی در کاغذ های مخصوص کیک یزدی بریزید و قالبها را بمدت 10 تا 12 دقیقه یا تا زمانیکه کیک ها کاملا بپزند ، در فر قرار دهید. بگذارید کیک ها به مدت 5 دقیقه در قالبهایشان باقی بمانند و بعد آنها را از قالبهایشا ن خارج کرده و روی توری سیمی قرار دهید تا خنک شود. وسط هر کیک را با چاقو و بصورت یک دایره به اندازه یک سکه بزرگ برش داده و آنرا خارج کنید تا در هر یک سوراخ کم عمقی بوجود آید و قسمتهای دایره ای شکل را نگه دارید. کمی مارمالاد در داخل سوراخ وسط هر یک ا ز کیکها ریخته و بر روی آن مقداری از کرم مخصوص بریزید. همه ی قطعات کیک دایره ای شکل و کنار گذاشته شده را از وسط نصف کنید. بر روی هر عدد کیک کامل ، دو عدد از کیک های نیم دایره ای متقارن را بصورتی زاویه دار قرار دهید تا مانند بالهای پروانه شوند و بعد ، پاستیل های ماری را طوری در وسط بالها قرار دهید که مانند بدن پروانه بنظر برسند و در صورت تمایل با شکلات آب شده که در قیف کاغذی ریخته اید ، برای پروانه ها چشم بگذارید. پودر قند را پیش از سرو کرد ن کیک ها بر روی آنها بپاشید .

کرم مخصوص :
شیر عسلی ، آب و آرد را کاملا با هم مخلوط کرده و آنها را بر روی حرارت کم بهم بزنید تا کاملا غلیظ شوند ، سپس مخلوط را از روی حرارت برداشته و آنرا کنار بگذارید تا خنک شود و بعد ، خامه را به مخلوط افزوده و آنها را خوب بهم بزنید تا کرم مخصوص تهیه شود .
================================================== ===================


کیک ناپلئونی

مواد لازم


........کیک اسفنجی
یک عدد
........خمیر ورقه ای
500 گرم
........خامه فرم گرفته
به میزان لازم


مواد لازم کرم زرد آلو:


........قیسی خرد شده
150 گرم
........شکر
200 گرم
........زرده تخم مرغ
2 عدد
........کره
60 گرم


طرز تهیه

خمیر ورقه ای را به ضخامت 2 میلی متر باز کرده سطح روی آن را چنگال بزنید و در فر داغ ( 200 درجه ) سانتی گراد به مدت 250 دقیقه بپزید بعد از خنک شدن سطح روی خمیر را با کرم زرد آلو بپوشانید روی آن را خامه فرم گرفته بمالید و کیک اسفنجی را روی آن قرار دهید سپس روی کیک اسفنجی را خامه مالیده تکه دیگر خمیر پخته را نیز با کرم زردآلو و خامه پوشش داده روی کیک اسفنجی قرار دهید سطح روی کیک را با خامه فرم گرفته پوشانده روی آن را با کرم گاناژ سفید و یا خرده های خمیر ورقه ای بپوشانید در یخچال قرار داده بعد از خنک شدن به ابعاد دلخواه برش دهید.

طرز تهیه کرم زردآلو
قیسی را داخل ظرفی ریخته روی آن آب بریزید تا حدی که روی میوه را بپوشاند ظرف را روی حرارت قرار دهید تا میوه پخته و نرم شود از روی حرارت برداشته داخل دستگاه غذا ساز بریزید. بقیه مواد را نیز اضافه کرده تا تمام مواد مخلوط شده صاف و یکدست شود مجددا" مواد را روی حرارت برگردانید هم بزنید تا غلیظ شود کنار گذاشته تا کرم خنک و آماده مصرف شود.




منبع: redirect.php?a=forums.pichak.net/2349.html