کانال تلگرام فال و طالع بینی

در تمام بخش ها مدیر فعال ( با سابقه فعالیت در انجمن های دیگر ) می پذیریم ، با ما تماس بگیرید. انجمن پیچک

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: آموزش پخت خورشت فسنجان با مرغ

  1. #1
    کاربرفعال

    آخرین بازدید
    چهارشنبه ۲۳ اردیبهشت ۹۴ [ ۰۰:۰۱]
    نوشته ها
    301
    امتیاز
    1,436
    سطح
    1
    Points: 1,436, Level: 1
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 99.0%
    دستاوردها:
    1000 Experience Points31 days registered
    سپاس ها
    6
    سپاس شده 21 در 21 پست

    آموزش پخت خورشت فسنجان با مرغ

    با روش تهیه خورشت فسنجان مرغ آشنا شوید.



    مواد لازم

    مواد لازم
    مقدار

    مرغ
    1 عدد

    رب انار
    به اندازه نیاز

    مغز گردو
    150 گرم

    شکر
    مقداری | درصورت نیاز |

    پیاز
    1 عدد

    آب
    به اندازه کافی

    زردچوبه
    1 قاشق چایخوری

    نمک
    به اندازه کافی

    طرز تهیه
    1. مرغ را در قابلمه بگذارید و آب روی آن بریزید. پیاز را چهار قاچ کنید و داخل قابلمه بیندازید. یک قاشق چای*خوری زردچوبه به آن بیفزاید و بگذارید روی حرارت ملایم بپزد.

    2. وقتی مرغ چنان پخته شد که بتوان گوشت آن را از استخوان جدا کرد مرغ را از روی اجاق بردارید و گوشت آن را از استخوان جدا کرده و داخل قابلمه بریزید. مغز گردوها را خردکنید و داخل قابلمه بریزید. یک یا دو لیوان رب انار به آن بیفزاید . مقدار رب انار بستگی به غلظت آن دارد. اگر غلیظ است یک لیوان کفایت می*کند، اگر از رب انارهای آماده است که از بازار تهیه می*کنید، معمولاً یک شیشه آن را نیاز دارید. معمولاً رب اناری را که در منزل تهیه می*کنند بسیار غلیظ است و یک لیوان آن کافی است. در هر صورت اگر شک داشتید مقدار یک لیوان بریزید و بعد از این که ده دقیقه*ای جوشید مزه کنید تا مشخص شود که کافی است یا نه.

    3. رب انار را در آخر هم می*توانید تنظیم کنید. کافی است یکی دو دقیقه در آخر کار با مرغ بجوشد. بهتر است مقدار کمتری بریزید و بعد تنظیم کنید. اگر مقدار آن زیاد باشد بعداً باید با شکر مزه آن را تنظیم کنید. حالا بگذارید مرغ و دیگر مخلفات بجوشد، مدت آن باید تا آن اندازه طولانی باشد که روغن بیندازد. مغز گردو پس از اینکه مدتی جوشید روغن می*اندازد و همچنین نرم می*شود. پس از اتمام فسنجان را مزه کنید. باید مقدار کمی نمک بریزید تا مزه*های موجود در فسنجان را احیا کند. پس از مزه کردن اگر زیاد از حد ترش بود باید با مقدار کمی شکر آن را تنظیم کنید. شکر برای شیرین کردن فسنجان نیست، مقدار کمی شکر تنها برای این است که*ترشی مزه فسنجان را تقلیل بدهیم.

    4. بعضی رب انارها ترش نیستند و در نتیجه امکان دارد اصلاً نیازی به شکر نباشد. هنر فسنجان درست کردن همین تنظیم مزه آن است. در این کار دقت کنید! فسنجان ر ابا چلو سفید سرو می*کنند.


    منبع: redirect.php?a=forums.pichak.net/167.html
    مهم بودن خوبه ولي خوب بودن خيلي مهم تره ...

  2. کاربر روبرو از پست مفید mary.sdi سپاس کرده است .

    Dorhato (چهارشنبه ۲۶ تیر ۹۸)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •