کانال تلگرام فال و طالع بینی

در تمام بخش ها مدیر فعال ( با سابقه فعالیت در انجمن های دیگر ) می پذیریم ، با ما تماس بگیرید. انجمن پیچک

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 , از مجموع 2

موضوع: طرز تهیه خورشت کرفس

  1. #1
    کاربرفعال

    آخرین بازدید
    چهارشنبه ۲۳ اردیبهشت ۹۴ [ ۰۰:۰۱]
    نوشته ها
    301
    امتیاز
    1,436
    سطح
    1
    Points: 1,436, Level: 1
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 99.0%
    دستاوردها:
    1000 Experience Points31 days registered
    سپاس ها
    6
    سپاس شده 21 در 21 پست

    طرز تهیه خورشت کرفس

    پخت خورشت کرفس کار آسانی است کافی است این صفحه را بخوانید.







    مواد لازم
    مواد لازم مقدار
    کرفس 1 عدد
    گوشت سردست يا ران بره، ترجيحا ماهيچه 500 گرم
    پياز 1 عدد
    ليمو عماني 2 تا 3 عدد
    زردچوبه نصف قاشق چاي خوري
    نمک 1 قاشق چاي خوري
    روغن به مقدار کافي
    آب سرد 3 ليوان


    طرز تهيه:



    1. ساقه هاي کرفس را از هم جدا کنيد و خوب بشوييد سپس ساقه هاي کرفس را به اندازه هاي دو سانتيمتري خرد کنيد برگ هاي کرفس را هم جداگانه با کارد خوب خورد کنيد.


    2. گوشت را به اندازه هاي خورشتي قطعه قطعه کنيد. پياز را هم براي پياز داغ، خرد کنيد. مقداري روغن را در قابلمه بريزيد و روي آتش

    بگذاريد و پياز را در آن با حرارت ملايم سرخ کنيد. پس از سرخ شدن پياز گوشت را روي پياز بريزيد شعله را کمي بيشتر کنيد و چند دقيقه اي با افزودن نيم قاشق چاي خوري زردچوبه سرخ کنيد.


    3. سپس کرفس ها را روي گوشت بريزيد شعله را کمي بيشتر کنيد و تقریباً 10 دقيقه با گوشت سرخ کنيد در تمام مدت آنرا هم بزنيد تا هم نسوزد و هم خوب سرخ شود. پس از سرخ شدن سه ليوان آب سرد روي آن بريزيد ليمو عماني ها را با يک ضربه دست بشکنيد بدون اينکه آنرا از هم جدا يا خورد کنيد، داخل قابلمه بيندازيد سر قابلمه را ببنديد و شعله را کم کنيد، حرارت را چنان تنظيم کنيد که گوشت بسيار بسيار آرام بجوشد.


    4. دقت کنيد هميشه وقتي مي خواهيد خورشت درست کنيد هنگام طبخ گوشت آنرا روي حرارت بسيار کم طبخ کنيد گرچه مدت طبخ کمي طولاني تر مي شود ولي نتيجه کار بسيار بهتر خواهد شد.


    5. مدت طبخ بستگي به گوشت شما دارد به همين خاطر پس از تقریباً 45 دقيقه گوشت را با چنگال امتحان کنيد اگر خوب پخته شده نمک به آن بيفزايد و بگذاريد چند دقيقه اي بجوشد.



    منبع: redirect.php?a=forums.pichak.net/168.html
    مهم بودن خوبه ولي خوب بودن خيلي مهم تره ...

  2. کاربر روبرو از پست مفید mary.sdi سپاس کرده است .

    elya29 (شنبه ۲۹ شهریور ۹۳)

  3. #2
    کاربرفعال

    آخرین بازدید
    دوشنبه ۱۶ اردیبهشت ۹۸ [ ۱۱:۳۱]
    نوشته ها
    1,167
    امتیاز
    22,577
    سطح
    1
    Points: 22,577, Level: 1
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdrive10000 Experience PointsVeteran
    سپاس ها
    1
    سپاس شده 53 در 53 پست

    تشکر

    من عاشق خورشت کرفس خوشمزه امredirect.php?a=sarma-garma.com/

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •