[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید | عضویت]


کلم قرمز ۷۵۰ گرم
نعنا خشک یک قاشق سوپخوری
نمک و فلفل از هر کدام یک قاشق چایخوری
فلفل تند خرد شده نصف پیمانه
سیر خرد شده نصف پیمانه
سرکه به میزان لازم
طرز آماده*سازی
بادنجان*ها را به صورت مکعبی خرد می*کنیم، سرکه را روی حرارت قرار می*دهیم تا به جوش آید. پس از جوش آمدن، بادنجان*ها را در سرکه ریخته و ۱۰ دقیقه می*جوشانیم. زیر حرارت را خاموش کرده و پس از سرد شدن، کلم قرمز خرد شده، فلفل تند، سیر، نعنا خشک، نمک و فلفل را اضافه می*کنیم و محتویات ترشی را به همراه سرکه در شیشه می*ریزیم، پس از دو هفته ترشی قابل مصرف است


منبع : دست پخت