کانال تلگرام فال و طالع بینی

در تمام بخش ها مدیر فعال ( با سابقه فعالیت در انجمن های دیگر ) می پذیریم ، با ما تماس بگیرید. انجمن پیچک

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: برنج ابتلا به دیابت را افزایش می*دهد

  1. #1
    کاربر ویژه

    آخرین بازدید
    سه شنبه ۱۰ تیر ۹۳ [ ۲۱:۵۷]
    محل سکونت
    ye jaye in koreye khakiiiii
    نوشته ها
    1,026
    امتیاز
    11,602
    سطح
    1
    Points: 11,602, Level: 1
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 25.0%
    دستاوردها:
    Three FriendsOverdriveCreated Blog entry1 year registered10000 Experience Points
    نوشته های وبلاگ
    61
    سپاس ها
    971
    سپاس شده 820 در 493 پست
    حالت من
    Ashegh

    Exclamation برنج ابتلا به دیابت را افزایش می*دهد

    در سراسر جهان میلیون ها نفر از دیابت نوع 2رنج می برند و تعداد بسیاری نیز از ابتلای خود به این بیماری خاموش بی اطلاع هستند.


    تنها در كشور فرانسه 500 هزار نفر از ابتلای خود به دیابت نوع 2 غافل هستند. این بیماری هر روز در سراسر جهان رو به افزایش است و از این رو متخصصان بیشتری برای شناسایی دقیق تر عوامل پر خطر در بروز دیابت در حال بررسی هستند.یكی از این عوامل، افزایش مصرف برنج سفید است كه می تواند خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را افزایش دهد.دكتر كی سان و همكارانش در دانشگاه هاروارد نتایج به دست آمده از 350 هزار نفر در كشورهای چین، ژاپن، استرالیا و آمریكا را مورد بررسی قرار دادند و دریافتند افرادی كه در هفته، دفعات بیشتری برنج سفید می خورند، بیشتر در خطر ابتلا به دیابت نوع 2 هستند.این نتیجه یعنی افزودن هر وعده برنج سفید در روز برابر است با خطر بیشتر ابتلا به دیابت.محققان می گویند مصرف برنج حدود یك تا دو بار در هفته بسیار مناسب است، اما این میزان در كشورهای آسیایی بسیار بیشتر است به طوری كه اغلب افراد هر روز، به عنوان وعده اصلی غذایی از آن استفاده می كنند كه متاسفانه این میزان مصرف، خطر ابتلا به دیابت را افزایش می دهد.البته این تاثیر خیلی عجیب نیست، زیرا برنج سفید حاوی مقدار زیادی قند است و از این رو با فاصله كمی پس از خوردن آن، مقدار زیادی گلوكز در خون آزاد می شود اما این فرآیند در برنج قهوه ای به آرامی صورت می گیرد كه به دلیل مقادیر فراوان فیبر و منیزیم موجود در آن است.برنج سفید خیلی سریع به قندهای ساده درخون تبدیل می شود و قندخون را به میزان قابل توجهی بالا می برد، در حالی كه فیبر موجود در برنج قهوه ای باعث جلوگیری از بالا رفتن سریع قند خون شده و به آرامی جذب می شود.البته محققان درصدد هستند رابطه بین مصرف مداوم برنج سفید و میزان ابتلا به بیماری دیابت در آسیایی ها را بیابند.آمار به دست آمده نشان می دهد برنج سفید می تواند یكی از عوامل مهم بروز دیابت نوع 2 باشد. از این رو محققان توصیه می كنند بهتر است افراد آسیایی میزان مصرف برنج سفید را حداقل به سه بار در هفته كاهش دهند. البته تحقیقات گسترده تری برای شناسایی دقیق این فرآیند همچنان در جریان است.
    Khandeye Talkhe Man Az Gerye GhamAngiZ tAr aStTtTtT

  2. کاربر روبرو از پست مفید **4hoo** سپاس کرده است .

    دنیای خاموش من (شنبه ۲۱ مرداد ۹۱)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •