مواد لازم :
حلوای آردگندم 500 گرم
مغزگردو به میزان لازم
خمیر یوفکا مخصوص باقلوا به میزان لازم


روش تهيه :
این کار روشی جدید برای سرو حلواست که علاوه بر طعم خوبی که دارد کار بسیار سریع و ساده*ای هم هست.


ابتدا یک ورق از خمیر یوفکا را برداشته و طول آن را روی هم تا می*کنیم. یک قاشق غذاخوری پر، حلوا و مقداری مغزگردو یک طرف آن می*گذاریم، دو طرف خمیر را روی حلوا تا زده و رول می*کنیم. رول*های آماده شده را داخل سینی می*چینیم و وقتی همه رول*ها را پیچیدیم در روغن داغ شناور و سرخ می*کنیم. پس از سرخ کردن رول*ها را روی دستمال حوله*ای قرار می*دهیم تا روغن اضافی آنها گرفته شود.

منبع : beytoote.com