مواد لازم :
روغن یا کره آب* شده یک لیوان
شکر 1.5 لیوان
تخم*مرغ 4 عدد
آرد 2.5 لیوان
بکینگ پودر یک قاشق غذاخوری
ماست 1.5 لیوان
رنده پوست پرتقال یک قاشق مرباخوری


طرز تهیه :
ابتدا آرد را دو بار الک کرده و با بکینگ پودر مخلوط کنید.
تخم*مرغ*ها را بشکنید و سفیده را جدا آن* قدر بزنید که کاملا به صورت پف*کرده در بیاید و با برگشتن ظرف، از آن نریزد.


زرده*ها را با شکر مخلوط کنید و با همزن بزنید تا سفیدرنگ شود.
ماست، روغن و رنده پوست پرتقال را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید.
آرد را کم*کم با آن مخلوط کنید.


در آخرین مرحله، سفیده زده شده تخم*مرغ*ها را هم بیفزایید و به آرامی مواد را زیر و رو کنید. دقت کنید در این مرحله مواد کیک را خیلی به* هم نزنید تا کیک پوک و سبکی داشته باشید.
فر را از قبل گرم کنید.


مواد را در قالب بریزید و در دمای 175 درجه سانتی*گراد به مدت 45 دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید.
بعد از پخت کامل بلافاصله کیک را از فر بیرون نیاورید تا پف کیک نخوابد.






منبع: beytoote.com