کانال تلگرام فال و طالع بینی

در تمام بخش ها مدیر فعال ( با سابقه فعالیت در انجمن های دیگر ) می پذیریم ، با ما تماس بگیرید. انجمن پیچک

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: طرز تهیه میگوی تند و نمکی

  1. #1
    کاربرفعال

    آخرین بازدید
    چهارشنبه ۱۵ بهمن ۹۳ [ ۱۸:۰۷]
    نوشته ها
    457
    امتیاز
    3,259
    سطح
    1
    Points: 3,259, Level: 1
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 23.0%
    دستاوردها:
    Tagger First Class1000 Experience Points3 months registered
    سپاس ها
    0
    سپاس شده 72 در 64 پست
    حالت من
    Khoshhal

    طرز تهیه میگوی تند و نمکی

    اگر غذاهای تند را دوست دارید، ما به شما میگوی تند و نمکی را پیشنهاد می کنیم.


    مواد لازم

    مواد لازم
    مقدار
    1 آرد ذرت 2 قاشق غذاخوری
    2 روغن نباتی برای سرخ کردن عمیق (به میزان لازم)
    3 شاه میگوی بزرگ 24 عدد، پوست*کنده و سیاهرگ را خارج کنید، با دم
    4 ساقه*ی نخود یا برگ*های ریحان برای تزئین

    مواد لازم برای مخلوط ادویه

    مواد لازم
    مقدار
    1 دانه فلفل سیجوآن 1 قاشق غذاخوری
    2 دانه فلفل سیاه 4 عدد
    3 تکه*های نمک دریایی 2 قاشق غذاخوری
    4 تکه های فلفل قرمز به مقدار زیاد

    مواد لازم برای سسی که میگو در آن خوابانده می شود

    مواد لازم
    مقدار
    1 گل سیر 1 عدد - له شده
    2 برگ گشنیز 1 قاشق غذاخوری، خرد شده
    3 فلفل قرمز کوچک 1 عدد، خوب خرد شده
    4 شکر 2 قاشق غذاخوری
    5 آب لیموترش آب 3 عدد لیمو
    6 سس ماهی 1 قاشق غذاخوری

    طرز تهیه

    در ابتدا سس را تهیه کنید. سیر، گشنیز و فلفل را با دسته*ی هاون له کنید ( اگر نداشتید به خوبی آن*ها را خرد کنید )، شکر را در آن ریخته و خوب بکوبید تا زمانی که حل شود. سپس آب لیمو و سس ماهی را به آن اضافه کنید. این سس باید طعمی شیرین، شور و تند داشته باشد. برای تهیه مخلوط ادویه، باید دانه*ی فلفل سیاه و سیچوان را در یک ماهیتابه*ی سرخ کردنی روی شعله*ی ملایم برای 1 دقیقه یا تا زمانی که معطر شود حرارت دهید. سپس در آسیاب ادویه، یا در هاون آن را بکوبید. سپس نمک و تکه های فلفل قرمز را اضافه کرده و با هم مخلوط کنید. آن*ها به یک کاسه منتقل کنید. مخلوط ادویه را با آرد ذرت ترکیب کنید. 7.5 سانتی*متر روغن را در یک ماهیتابه یا ماهیتابه*ی سنگین عمیق حرارت دهید. شما می*توانید یا سرخ کردن یک تکه کوچک نان، حرارت را تست کنید : که باید فوراً صدای جلز ولز بدهد و 20 ثانیه طول بکشد تا طلایی شود.میگو را با مخلوط ادویه بیندازید، سپس خارج کرده و تکان دهید تا اضافی مواد از میگو جدا شود و سپس در روغن سرخ کنید. سرخ کردن را برای 1 تا 2 دقیقه یا تا زمانی که دور آن ترد شده و شروع به خم شدن می کند ادامه دهید. با یک قاشق آن*ها را خارج کرده، و روی یک سینی که روی آن دستمال آشپزخانه است قرار داده تا زمانی که بقیه*ی میگوها را می*پزید آن را گرم نگه*دارید. اگر دوست دارید، برای تزیین روی آن شاخه*ی نخود یا برگ*های ریحان قرار دهید و با سس سرو کنید.

    منبع : forums.pichak.net/2406.html



    ویرایش توسط nesa : چهارشنبه ۱۸ تیر ۹۳ در ساعت ۰۹:۵۸

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •